δικαστηριο
Την «μηχανή» την είχε στήσει ο 36χρονος από το 2018 που χώρισαν και είχε τουλάχιστον τρεις φορές κάνει χρήση τα καρμποναρισμένα έγγραφα.

Δεν ήθελε να δίνει διατροφή για το παιδί του και εξαπατούσε την σύζυγό του με έναν απλοϊκό στη σκέψη και την εφαρμογή τρόπο. Της έδινε κάθε μήνα να υπογράψει έγγραφα για καταβολή διατροφής που δεν ξεπερνούσε τα 100 ευρώ, αλλά κάτω από το χαρτί της υπογραφής της,  είχε καρμπόν.

Ο «έξυπνος» σύζυγος αφού εξασφάλιζε την υπογραφή της συζύγου, παρουσίαζε στο δικαστήριο έγγραφα με καταβολή διατροφής 1500 ευρώ…

«Μα γιατί με κατηγορεί. Δεν της δίνω 100 ευρώ και 50 αλλά 1500», υποστήριζε και κατέθετε το χαρτί με την υπογραφή της.

Την «μηχανή» την είχε στήσει ο 36χρονος από το 2018 που χώρισαν και είχε τουλάχιστον τρεις φορές κάνει χρήση τα καρμποναρισμένα έγγραφα.

Η υπόθεση με τον 36χρονο αυτοκινητιστή εκδικάστηκε χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, αλλά δεν εμφανίστηκε ο ίδιος καθώς εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο. Η κατηγορία ήταν απάτη εις βάρος δικαστηρίου κατ΄εξακολούθηση και για χρήση πλαστού εγγράφου κατ’ εξακολούθηση.

Το Τριμελές τον έκρινε ένοχο για απάτη σε δικαστήριο τετελεσμένη κατ’ εξακολούθηση, και για χρήση πλαστού εγγράφου κατ’ εξακολούθηση, επιβάλλοντάς του συνολική ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή, αλλά και χρηματική ποινή 500 ευρώ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα