Thumbnail
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 61χρονος από την Κοζάνη φερόμενος ως μητροκτόνος

Ο 61χρονος φερόμενος ως μητροκτόνος από την Κοζάνη κρίθηκε προφυλακιστέος, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Τονίζεται ότι δεν ζητήθηκε ψυχιατρική γνωμάτευση και σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Το έγκλημα

Ο 61χρονος ο οποίος συνελήφθη μετά το ιατροδικαστικό πόρισμα που έδειξε κακώσεις σε όλο το σώμα της 86χρονης μητέρας του κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο.

Όπως προέκυψε από τη νεκροτομή, η 86χρονη έφερε πολλές κακώσεις στο πρόσωπο και στον θώρακα, ενώ είχε σπασμένα πλευρά.

Ο δράστης φαίνεται πως χτυπούσε για ώρα με γροθιές την άτυχη μητέρα του, η οποία μάλιστα ήταν και κατάκοιτη. Η ηλικιωμένη κατέληξε τα ξημερώματα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο γιος της φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού.

Τι είχε αναφέρει ο γιος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος φερόμενος ως μητροκτόνος είπε στους αστυνομικούς ότι βρήκε σε αυτή την κατάσταση τη μητέρα του όταν γύρισε σπίτι.

Ωστόσο, ο θάνατος της γυναίκας προσδιορίζεται 12 με 15 ώρες πριν καλέσει το ΕΚΑΒ ο γιος της. Συνεπώς κάποιος χτύπησε βάναυσα τη γυναίκα αργά το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα.

Ο 61χρονος υποστηρίζει ότι δε θυμάται τίποτα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαζωνακης
"Κεραυνοί" Μαζωνάκη μέσα από το «Δρομοκαΐτειο»: Δεν πάσχω από κανένα ψυχικό νόσημα, υπήρξε άθλια μεθόδευση
Ο Γιώργος Μαζωνάκης «σπάει» τη σιωπή του μέσα από το «Δρομοκαΐτειο»: «Δεν πάσχω από κανένα ψυχικό νόσημα που να με καθιστά επικίνδυνο»
"Κεραυνοί" Μαζωνάκη μέσα από το «Δρομοκαΐτειο»: Δεν πάσχω από κανένα ψυχικό νόσημα, υπήρξε άθλια μεθόδευση
ekav
Τραγωδία: Νεκρός 56χρονος πατέρας τριών παιδιών σε τροχαίο με μηχανή
Η απώλεια ενός πατέρα τριών παιδιών υπενθυμίζει με τον πιο σκληρό τρόπο ότι τα τροχαία δεν είναι «στατιστικές», αλλά ζωές που χάνονται ξαφνικά.
Τραγωδία: Νεκρός 56χρονος πατέρας τριών παιδιών σε τροχαίο με μηχανή
καρελ
Αποζημίωση 10.500 ευρώ σε οικογένεια μαθητή για παραβίαση θρησκευτικής ελευθερίας στο σχολείο
Η αποκάλυψη της θρησκευτικής συνείδησης ως προϋπόθεση για απαλλαγή κρίθηκε παράνομη, με το σκεπτικό ότι οι γονείς και το ανήλικο παιδί υπέστησαν...
Αποζημίωση 10.500 ευρώ σε οικογένεια μαθητή για παραβίαση θρησκευτικής ελευθερίας στο σχολείο