Κοινωνία

Προφυλακιστέος ο 61χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη μητέρα του στην Κοζάνη

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 61χρονος από την Κοζάνη φερόμενος ως μητροκτόνος

Ο 61χρονος φερόμενος ως μητροκτόνος από την Κοζάνη κρίθηκε προφυλακιστέος, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Τονίζεται ότι δεν ζητήθηκε ψυχιατρική γνωμάτευση και σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Το έγκλημα

Ο 61χρονος ο οποίος συνελήφθη μετά το ιατροδικαστικό πόρισμα που έδειξε κακώσεις σε όλο το σώμα της 86χρονης μητέρας του κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο.

Όπως προέκυψε από τη νεκροτομή, η 86χρονη έφερε πολλές κακώσεις στο πρόσωπο και στον θώρακα, ενώ είχε σπασμένα πλευρά.

Ο δράστης φαίνεται πως χτυπούσε για ώρα με γροθιές την άτυχη μητέρα του, η οποία μάλιστα ήταν και κατάκοιτη. Η ηλικιωμένη κατέληξε τα ξημερώματα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο γιος της φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού.

Τι είχε αναφέρει ο γιος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος φερόμενος ως μητροκτόνος είπε στους αστυνομικούς ότι βρήκε σε αυτή την κατάσταση τη μητέρα του όταν γύρισε σπίτι.

Ωστόσο, ο θάνατος της γυναίκας προσδιορίζεται 12 με 15 ώρες πριν καλέσει το ΕΚΑΒ ο γιος της. Συνεπώς κάποιος χτύπησε βάναυσα τη γυναίκα αργά το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα.

Ο 61χρονος υποστηρίζει ότι δε θυμάται τίποτα.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία