Νοσοκομείο
«Το μωρό δεν έκλαιγε και δεν το άκουγα», ανέφερε ο 37χρονος πατέρας

O 37χρονος πατέρας του 5,5 μηνών βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο, που κρατείται φρουρούμενος της, κατέρρευσε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στην ψυχιατρική του νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η μητέρα βρίσκεται επίσης σε ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου και στο πλευρό της βρίσκεται η οικογένειά της αλλά και ψυχολόγοι.

Διακριτική είναι και η αστυνομική παρουσία καθώς υπάρχουν φόβοι για επεισόδια από τη οικογένεια της 27χρονης προς τον 37χρονο, τον οποίο θεωρού τον μόνο υπαίτιο.

Τι ανέφερε ο ιατροδικαστής

Από έλλειψη οξυγόνου και θερμοπληξία πέθανε το 5,5 μηνών βρέφος που για περίπου 8 ώρες έμεινε μέσα στο αυτοκίνητο ξεχασμένο από τον πατέρα του, στην Άρτα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που έγινε γνωστή μετά τη διαδικασία της νεκροψίας - νεκροτομής, το μωρό πέθανε από ασφυκτικό θάνατο, αφού δεν μπορούσε να αναπνεύσει μέσα στο κλειστό αυτοκίνητο και με τις θερμοκρασίες να είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο πατέρας είχε αναλάβει να μεταφέρει και να αφήσει το παιδί στον βρεφονηπιακό σταθμό, όμως το ξέχασε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Το μεσημέρι η μητέρα του βρέφους πήγε από τον βρεφονηπιακό σταθμό και εκεί πληροφορήθηκε ότι δεν είχε πάει. Επικοινώνησε με τον 37χρονο σύζυγό της για να μάθει τι είχε γίνει και τότε αποκαλύφθηκε η τραγωδία, καθώς το μωρό βρέθηκε αναίσθητο μέσα στο αυτοκίνητο. 

Συγκλονισμένοι δύο γονείς μετάφεραν το βρέφος στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

bullying
Πώς μπορείς να γιορτάσεις το Πάσχα;
Κι αν για τον Άγιο Βασίλη κάποια στιγμή απομυθοποιείς το όλο σκηνικό, για το Πάσχα δεν συμβαίνει κάτι ανάλογο. Είναι, άλλωστε, τόσο ισχυρό το όλο...
Πώς μπορείς να γιορτάσεις το Πάσχα;