Κοινωνία

Άρτα: Θερμοπληξία και έλλειψη οξυγόνου τα αίτια θανάτου του βρέφους

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Θερμοπληξία και έλλειψη οξυγόνου τα αίτια θανάτου του βρέφους στην Άρτα

Η έλλειψη οξυγόνου και η θερμοπληξία είναι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δύο αίτια που οδήγησαν στον θάνατο το βρέφους, που ξέχασε στο αυτοκίνητο για ώρες ο πατέρας του. Να σημειωθεί ότι αναμένεται να διεξαχθούν κι άλλες εξετάσεις στο μωρό ενώ είναι σε εξέλιξη η νεκροψία – νεκροτομή, που θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου του μωρού καθώς και την ώρα που συνέβη το μοιραίο.

Την πληροφορία μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, ενώ όπως όλα δείχνουν το παιδί έμεινε για πολλές ώρες κλειδωμένο στο αυτοκίνητο. Ο πατέρας κατηγορείται για το κακούργημα της θανατηφόρας έκθεσης του βρέφους, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του 37χρονου αποκάλυψε τα πρώτα λόγια που είπε ο εντολέας του μετά την ασύλληπτη τραγωδία. Όπως είπε ο κ. Δημήτρης Λαμπράκης, το μήνυμα που στέλνει ο εντολέας του είναι «να μη ζήσει κανένας άνθρωπος αυτή την κατάσταση».

Ο ίδιος ανέφερε σε δηλώσεις του ότι τόσο ο πατέρας όσο και η 27χρονη μητέρα επιχείρησαν να θέσουν τέλος στη ζωή τους, μόλις συνειδητοποίησαν, ότι το μωρό τους δεν ζει.

Σε λίγο αναμένεται και το πόρισμα του ιατροδικαστή ο οποίος έκανε τη νεκροψία - νεκροτομή στο άψυχο κορμάκι του βρέφους.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία