Άρτα: Θερμοπληξία και έλλειψη οξυγόνου τα αίτια θανάτου του βρέφους
Θερμοπληξία και έλλειψη οξυγόνου τα αίτια θανάτου του βρέφους στην Άρτα

Η έλλειψη οξυγόνου και η θερμοπληξία είναι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δύο αίτια που οδήγησαν στον θάνατο το βρέφους, που ξέχασε στο αυτοκίνητο για ώρες ο πατέρας του. Να σημειωθεί ότι αναμένεται να διεξαχθούν κι άλλες εξετάσεις στο μωρό ενώ είναι σε εξέλιξη η νεκροψία – νεκροτομή, που θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου του μωρού καθώς και την ώρα που συνέβη το μοιραίο.

Την πληροφορία μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, ενώ όπως όλα δείχνουν το παιδί έμεινε για πολλές ώρες κλειδωμένο στο αυτοκίνητο. Ο πατέρας κατηγορείται για το κακούργημα της θανατηφόρας έκθεσης του βρέφους, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του 37χρονου αποκάλυψε τα πρώτα λόγια που είπε ο εντολέας του μετά την ασύλληπτη τραγωδία. Όπως είπε ο κ. Δημήτρης Λαμπράκης, το μήνυμα που στέλνει ο εντολέας του είναι «να μη ζήσει κανένας άνθρωπος αυτή την κατάσταση».

Ο ίδιος ανέφερε σε δηλώσεις του ότι τόσο ο πατέρας όσο και η 27χρονη μητέρα επιχείρησαν να θέσουν τέλος στη ζωή τους, μόλις συνειδητοποίησαν, ότι το μωρό τους δεν ζει.

Σε λίγο αναμένεται και το πόρισμα του ιατροδικαστή ο οποίος έκανε τη νεκροψία - νεκροτομή στο άψυχο κορμάκι του βρέφους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα