Άρτα: «Κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο»,τα λόγια του 37χρονου πατέρα στη σύζυγό του
Πως συνέβη η τραγωδία στην Άρτα

Ο φρικτός θάνατος του μόλις 5,5 μηνών βρέφους, το οποίο ξέχασε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο στην Άρτα έχει σοκάρει τη χώρα.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης ο 37χρονος πήρε το 5,5 μηνών παιδί του, το έβαλε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου για να το μεταφέρει αρχικά στον βρεφονηπιακό σταθμό κι έπειτα να συνεχίσει για τη δουλειά του, καθώς εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία της στην Άρτα.

Ο πατέρας πάρκαρε το όχημα, το κλείδωσε και στη συνέχεια πήρε το υπηρεσιακό του όχημα για να συνεχίσει τη δουλειά του, ωστόσο δεν είχε αντιληφθεί ότι είχε ξεχάσει το 5,5 μηνών κοριτσάκι δεμένο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

«Κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο»

Η ασύλληπτη τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του παιδιού πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να το παραλάβει. Εκεί οι υπεύθυνοι της είπαν ότι το παιδί δεν ήρθε σήμερα στον σταθμό κι όταν εκείνη κάλεσε έντρομη τον σύζυγό της έλαβε την απάντηση «κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο».

Ο πατέρας του βρέφους έσπευσε στο αυτοκίνητο και βρήκε το 5,5 μηνών κοριτσάκι χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έβγαζε αφρούς από το στόμα του.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στις 14:55 στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών για να το κρατήσουν στη ζωή.

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Ο πατέρας συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παραμένει στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας φρουρούμενος. Η δικογραφία από το ΑΤ Άρτας σύμφωνα με πληροφορίες του arta2day.gr θα πάει στον εισαγγελέα με τον οποίο αύριο θα υπάρξει επικοινωνία για το πότε θα οδηγηθεί για απολογία ο 37χρονος πατέρας και εφόσον θα είναι σε θέση να απολογηθεί για το τραγικό συμβάν. Σε καταστολή βρίσκεται και η 27χρονη μητέρα του άτυχου βρέφους.

Από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο της Άρτας βρίσκονται οι συγγενείς και οι συνάδελφοι του ζευγαριού, προσπαθώντας να υποστηρίξουν ψυχολογικά τους γονείς, με τους οποίους όμως δεν έχουν καταφέρει ακόμα να επικοινωνήσουν λόγω της κατάστασής τους.

Επιχείρησαν να λιντσάρουν τον πατέρα

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο artinos.gr σε βεντέτα κινδυνεύει να εξελιχθεί η υπόθεση με το 5,5 μηνών κοριτσάκι που ξέχασε ο πατέρας στο σταθμευμένο όχημα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Συγγενείς της μητέρας έχουν μεταβεί στο Νοσοκομείο της Άρτας όπου είναι κρατούμενος από την Αστυνομία ο πατέρας και τον απειλούν ότι θα τον σκοτώσουν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pistopoiisi agglikwn
Πιστοποίηση Αγγλικών ΑΣΕΠ επιπέδου C2: Ποιο είναι το πιο εύκολο στην Ελλάδα
Το πιο εύκολο online Πιστοποιητικό Αγγλικής Γλώσσας επιπέδου Β2,C1,C2 στην Ελλάδα είναι αυτό που προωθεί η goLearn με ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΙΣΧΥ και πλήρη...
Πιστοποίηση Αγγλικών ΑΣΕΠ επιπέδου C2: Ποιο είναι το πιο εύκολο στην Ελλάδα
γονείς
Υπουργείο Παιδείας: Σχετικά με τις Άδειες Παρακολούθησης Σχολικής Επίδοσης Τέκνου
Η άδεια χορηγείται στο γονέα−υπάλληλο ανεξάρτητα από το αν ο άλλος γονέας εργάζεται ή όχι
Υπουργείο Παιδείας: Σχετικά με τις Άδειες Παρακολούθησης Σχολικής Επίδοσης Τέκνου
alfavita_logo
Το alfavita συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις εργαζομένων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ
24ωρη απεργία προκήρυξαν για σήμερα οι Ενώσεις των εργαζομένων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ
Το alfavita συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις εργαζομένων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ