tileorasi
Αυτό είναι το φινάλε στις σειρές Μαύρο Ρόδο, Γη της Ελιάς και Σασμός

Στο «Μαύρο Ρόδο» του MEGA, όπως φαίνεται, θα έχουμε happy end. Η Ελισάβετ θα πάρει, μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα, την απόφαση να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο μοναστήρι και θα ακολουθήσει τον Πέτρο στη Φλωρεντία. Εκεί, όχι μόνο θα ζήσουν τον έρωτα, αλλά η νεαρή θα μείνει έγκυος και το ζευγάρι θα παντρευτεί κρυφά από όλους. Βέβαια, μέχρι τότε, η σχέση τους θα περάσει από σαράντα κύματα καθώς η Ελισάβετ αμφιβάλλει για τα συναισθήματα του καλού της και το αν μπορεί να ζήσει μακριά από την εκκλησία και τις μοναχές.

Στην τεράστια επιτυχία του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», που έχει πάρει ήδη το πράσινο φως για του χρόνου, τα τελευταία επεισόδια θα βαφτούν με αίμα! Όπως φαίνεται, η Μυρτάλη θα πεθάνει από τα χέρια του Αλέξη ενώ ο τελευταίος θα αυτοκτονήσει. Η αρρωστημένη τους σχέση δεν θα έχει καλό τέλος, αφού η ηρωίδα θα υποφέρει στα χέρια του και δεν θα καταφέρει να ξεφύγει από το μίσος και τις σκοτεινές του σκέψεις. Ένας ακόμη θάνατος όμως θα συνταράξει τη Μάνη. Ο Άρης, μετά τα μπλεξίματα με τον Δημοσθένη και τη φυλάκιση λόγω ναρκωτικών, θα αυτοκτονήσει μέσα στο κελί σκορπώντας θλίψη σε Εύα και Αντιγόνη.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όμως, επικεντρώνεται στον «Σασμό» του ALPHA. Η σειρά τελικά πήρε το πράσινο φως για τρίτη χρονιά και θα δούμε ένα prequel, δηλαδή θα δούμε πώς ξεκίνησε η ιστορία. Όσον αφορά στο τέλος του φετινού κύκλου, ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης έχει αποκαλύψει ότι θα υπάρξει συμφιλίωση. Αυτό σημαίνει ότι επιτέλους Αργυρώ και Αστέρης θα ζήσουν τον αληθινό έρωτα, ενώ δεδομένο είναι ότι θα υπάρξει και ένας θάνατος που θα συνταράξει τους πάντες. Η γιαγιά Ειρήνη είτε στο τέλος αυτής της σεζόν είτε στις αρχές της επόμενης θα πεθάνει, κάτι που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

egkefalos
Με ποια καθημερινή συνήθεια θα μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με νευροψυχολόγο
Τα παιχνίδια γνώσεων μπορούν να βοηθήσουν, αλλά αυτή η συνήθεια είναι ακόμα πιο αποτελεσματική
Με ποια καθημερινή συνήθεια θα μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με νευροψυχολόγο