Βιασμός καθηγήτριας στη Μύκονο από επιχειρηματία: «Πού θα πας τώρα; Δεν μπορείς να ξεφύγεις...»

Σε προσωρινή κράτηση τέθηκε ο επιχειρηματίας της Μυκόνου, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μιας 27χρονης καθηγήτριας. Το περιστατικό συνέβη κατά τη συνάντηση των δύο με τη γυναίκα να καταγγέλλει πως ο φερόμενος ως δράστης της έριξε στο ποτό κάποια ναρκωτική ουσία και αργότερα τη βίασε.

«Ήρθε από πάνω μου, άρχισε να με πνίγει, έκλεινα τα μάτια μου, ένιωθα να χάνω τον κόσμο. Μου έπιασε τα χέρια, λέγοντάς μου "πού θα πας τώρα; Δεν μπορείς να ξεφύγεις...» είπε η 27χρονη καθηγήτρια στο Star.

«Μόλις έφυγε από το δωμάτιο εξακολουθούσα να μην έχω πλήρη επαφή με την πραγματικότητα. Πονούσα φρικτά. Είχα σε όλο μου το σώμα μώλωπες, χτυπήματα και δαγκωματιές. Προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί. Ήθελα να φανώ ψύχραιμη και φυσιολογική απέναντί του φοβούμενη μην ξαναγυρίσει» πρόσθεσε.

«Mε τις 21 εκχυμώσεις σε όλο το σώμα του θύματος, είναι αυτό που πραγματικά καταδεικνύει τη σκληρότητα με την οποία επιτέθηκε ο άνθρωπος αυτός στην άτυχη κοπέλα» επισήμανε ο δικηγόρος της 27χρονης, Γιώργος Κανιάρης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το θύμα και ο φερόμενος θύτης γνωρίστηκαν μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και συναντήθηκαν σε μαγαζί στου Ψυρρή. Εκεί, η 27χρονη κατήγγειλε πως ο κατηγορούμενος, για να της κάμψει τις αντιστάσεις της, έριξε τη ναρκωτική ουσία mdma στο ποτό και αργότερα πήγαν στο διαμέρισμα που διέμενε και τη βίασε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκαβ 5
Φθιώτιδα: «Είπαν ότι ευθύνη έχουν ο παππούς και η γιαγιά» - Τι είπε ο πατέρας του 6χρονου που καταπλακώθηκε από πόρτα σχολείου
Τι υποστήριξε ο πατέρας του παιδιού
Φθιώτιδα: «Είπαν ότι ευθύνη έχουν ο παππούς και η γιαγιά» - Τι είπε ο πατέρας του 6χρονου που καταπλακώθηκε από πόρτα σχολείου