ΑΣΕΠ e-efka
Σχεδόν έναν μήνα μετά, δεν έχει λάβει ακόμα τα χρήματα που δικαιούται

Εργαζόμενη κατέθεσε καταγγελία για τον ΕΦΚΑ, καθώς χειρουργήθηκε στις 11 Μαρτίου και τώρα δεν της πληρώνει ο οργανισμός την άδεια της.

Η κα Μαρία κατήγγειλε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA πως ο Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) έχει καθυστερήσει την πληρωμή της αναρρωτικής της άδειας.

Συγκεκριμένα, στις 11 Μαρτίου η κα Μαρία έπρεπε να κάνει μία σοβαρή εγχείρηση, ενώ ήδη βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια. Ένα μήνα μετά δεν έχει λάβει ακόμα τα χρήματα που δικαιούται κατά τη διάρκεια της αναρρωτικής της άδειας.

«Κατέθεσα τα χαρτιά μου και για αρκετές μέρες δεν είχα ειδοποίηση. Έστειλα mail να δω σε τι κατάσταση είναι τα έγγραφά μου και είπαν ότι υπάρχει μία καθυστέρηση και κοιτούν χαρτιά που αφορούν άδειες για τον μήνα Ιανουάριο. Μου είπαν πως πρέπει να κάνουμε υπομονή, μπορεί να πάρει 4 και 6 μήνες», είπε στο MEGA.

Η ίδια είναι αναγκασμένη να παραμείνει σε ακινησία, μετά από εντολή γιατρών, ενώ παράλληλα οι λογαριασμοί και οι υποχρεώσεις τρέχουν.

«Έχω ένα γιο, οι υποχρεώσεις τρέχουν, οι λογαριασμοί έχουν έρθει. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, δεν σκέφτονται ότι είναι φυσιολογικό να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας», δήλωσε.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα