Κολωνός κινητοποίηση βιασμός 12χρονης
Stringer / SOOC
Η 12χρονη ζητά από την Ανακρίτρια να δώσει νέα κατάθεση, όπου θα κατονομάσει νέα πρόσωπα - Αίτημα στην Εισαγγελία Ανηλίκων για φύλαξη του σπιτιού

Τη φύλαξη του σπιτιού που μένει η 12χρονη, θύμα μαστροπείας, θα ζητήσουν από την Εισαγγελία Ανηλίκων οι συνήγοροι της μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε η ανήλικη από άγνωστο άνδρα στο σπίτι που διαμένει.

Παράλληλα, η 12χρονη ζητά από την Ανακρίτρια να δώσει νέα κατάθεση στην οποία θα κατονομάσει 6 ή 7 νέα πρόσωπα που την έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά.

Συμπληρωματική κατάθεση

Η εκ των συνηγόρων της οικογένειας της 12χρονης, Αντωνία Λεγάκη, υπέβαλε σήμερα εκ νέου αίτημα στην Ανακρίτρια της υπόθεσης, προκειμένου το κορίτσι να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για πρόσωπα που έχουν παραμείνει εκτός του διωκτικού μηχανισμού και συμμετείχαν στην σεξουαλική κακοποίηση που έχει υποστεί.

Η κ. Λεγάκη μετέβη στο ανακριτικό γραφείο, όπου επανέφερε το αίτημα της 12χρονης για συμπληρωματική κατάθεση. Το αίτημα είχε υποβληθεί ξανά πριν περίπου ένα δεκαήμερο από την έτερη συνήγορο Ασπασία Ταραχοπούλου και είχε απορριφθεί ως αόριστο από την δικαστική λειτουργό.

Το κορίτσι ζητά να καταθέσει εκ νέου, καθώς ισχυρίζεται ότι μπορεί να κατονομάσει και να υποδείξει στις αρχές 6 ή 7 πρόσωπα που έχουν παραμείνει εκτός του κύκλου των κατηγορουμένων και την κακοποίησαν σεξουαλικά, πρόσωπα στα οποία αναφέρεται στη νέα αίτηση που υποβλήθηκε σήμερα.

Η επίθεση

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των δύο συνηγόρων, αλλά και της πλευράς της μητέρας του παιδιού, οι πρόσφατες επιθέσεις που δέχθηκε το παιδί, αλλά και ο ενήλικος αδελφός του, συσχετίζονται με την πρόθεση του θύματος να κατονομάσει νέους συμμετέχοντες σε όσα έχει υποστεί

Σημειώνεται ότι για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε η 12χρονη, έχει υποβληθεί από συγγενικό της πρόσωπο μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mitsotakis
Μητσοτάκης στο TikTok: «Επίδομα μητρότητας επί 9 μήνες για όλες τις μανάδες, ανεξάρτητα με το πού εργάζονται»
Κ. Μητσοτάκης στο TikTok για το επίδομα μητρότητας: Κρατική στήριξη για εννιά μήνες σε όλες τις μανάδες, ανεξαρτήτως το πού εργάζονται
Μητσοτάκης στο TikTok: «Επίδομα μητρότητας επί 9 μήνες για όλες τις μανάδες, ανεξάρτητα με το πού εργάζονται»