Κοινωνία 0

Αντώνης Κανάκης: «Ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας»

antonis_kanakis
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
"Αυτό το απίστευτο θράσος αποτελεί μια βία, σε ανθρώπινο επίπεδο, αδιανόητη" υπογράμμισε, σε έντονο ύφος, ο Αντώνης Κανάκης

Χθες, απόγευμα της Παρασκευής, ο Αντώνης Κανάκης επέστρεψε στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 μέσα από την τηλεοπτική του εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα». Ο παρουσιαστής θέλησε μάλιστα να εκφράσει, εκ νέου, την οργή και την αγανάκτηση για τα απόνερα που αφήνει η εθνική τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη βυθίζοντας στη θλίψη την κοινωνία. 

Κόλαφος ήταν ο Αντώνης Κανάκης για τη διαπλοκή μεταξύ συγκεκριμένων δημοσιογράφων και πολιτικών εξουσιών μετά την τραγωδία στα Τέμπη. «Δεν έχουν καν την τσίπα, δεν περιμέναμε κανένας από αυτούς να χαμπαριάσει...» ήταν μερικά από τα αιχμηρά λόγια του παρουσιαστή, μετά την σφοδρή επίθεση που δέχτηκε.

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως «δεν περιμέναμε κανένας από αυτούς να χαμπαριάσει και να αλλάξουν στο παραμικρό στάση, ύφος και γλώσσα του σώματος. Βγήκαν και είπαν ακριβώς αυτά τα θλιβερά πράγματα που περιμέναμε να πούνε, τα οποία είναι ανάξια λόγου».

Επίσης, είπε ότι «αυτό που είναι άξιο λόγου και θα το πω πιο συνοπτικά και για τελευταία φορά είναι ότι παρακολουθούμε εδώ και καιρό μία ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή μεταξύ συγκεκριμένων δημοσιογράφων και πολιτικών εξουσιών, δύο μέρη που εξ ορισμού θα έπρεπε να είναι απέναντι, αλλά συναλλάσσονται και συνεργάζονται στενά» είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Παρακολουθούμε αυτή την ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας σε κοινή θέα και μάλιστα το ιδιαιτέρως εξοργιστικό είναι ότι δεν έχουν καν την τσίπα, την συναισθηματική νοημοσύνη να χαλαρώσουν το υπερθέαμα διαπλοκής αυτές τις μέρες που πενθούμε τόσο βαριά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Δεν μπορείς να τους μετακινείς σαν πιόνια μετά από 20 ημέρες

IRIS και Εφορία: Τι ισχύει όταν στέλνετε χρήματα σε παιδιά, συγγενείς και φίλους

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία