Κοινωνία

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Ατελείωτο τρολάρισμα – «Τουρτούρ κουβερτίρ»

dimitrakopoulos_kaili
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Μαθαίνει γαλλικά την... Έμιλι στο Παρίσι!

Τα γαλλικά του Μιχάλη Δημητρακόπουλου για την υπόθεση της πελάτισσάς του Εύας Καϊλή, προκάλεσαν «βροχή» από σχόλια και χιουμοριστικά βίντεο.

Ακόμα και το… Netflix μπήκε στη διαδικασία να φτιάξει βιντεάκι, τρολάροντας τα γαλλικά του Μιχάλη Δημητρακόπουλου. Στο βιντεάκι «παίζει» η πρωταγωνίστρια της σειράς «Emily in Paris».

Η streaming πλατφόρμα δημοσίευσε ένα μικρό απόσπασμα από την επιτυχημένη σειρά «Emily in Paris», συγκεκριμένα την σκηνή από το μάθημα γαλλικών που κάνει η Λίλι Κόλινς, η οποία υποδύεται την Έμιλι, προκειμένου να μάθει την γλώσσα.

Στην πραγματική σκηνή, όλοι οι μαθητές και η Έμιλι επαναλαμβάνουν τις φράσεις που λέει η καθηγήτριά τους.

Για το εν λόγω απόσπασμα όμως, το Netflix επεξεργάστηκε το βίντεο και αντί για την φωνή της καθηγήτριας, ακούγεται ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, να επαναλαμβάνει μεταξύ άλλων την φράση «Ζαμέ Κορωπί».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία