ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ
Μοιραίο το χτύπημα του Νότη Μαυρουδή στο κεφάλι – Αναλυτικά η ιατροδικαστική έκθεση

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις «έδειξε» η ιατροδικαστική έκθεση της αρμόδιας Υπηρεσίας στη Λάρισα για τον Νότη Μαυρουδή.

Ο σπουδαίος συνθέτης γλίστρησε και έπεσε από το ένα επίπεδο του σπιτιού στο άλλο και χτύπησε στο κεφάλι, σύμφωνα με την ιατροδικαστή, Ρουμπίνη Λεονταρή. Η ίδια σημείωσε ότι η πτώση έγινε από ύψος.

Ο Νότης Μαυρουδής θα έφευγε από την Κουκουράβα της Μακρινίτσας όπου διατηρούσε εξοχικό, για να επιστρέψει λίγες ημέρες αργότερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news. Στην έξοδο, προπορεύθηκε της συζύγου του και όταν εκείνη κατέβηκε το καλντερίμι τον είδε πεσμένο στο έδαφος.

Η σύζυγός του μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί, κάλεσε το ΕΚΑΒ. Κινητή μονάδα με γιατρό πήγε στο σημείο και βρήκε τον Νότη Μαυρουδή μέσα στα αίματα. Όπως διαπιστώθηκε, ο συνθέτης είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με ανάρτηση του γιου του, Χάρη, στα κοινωνικά δίκτυα, η πολιτική κηδεία του Νότη Μαυρουδή θα γίνει στο κοιμητήριο Χαλανδρίου στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου (7 Ιανουαρίου) και θα ακολουθήσει αποτέφρωση στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας στις 13:00.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Στόχος οι εκλογές να γίνουν το 2027»
Ο ίδιος επεσήμανε ότι το πραγματικό δίλημμα για τους πολίτες δεν είναι «Μητσοτάκης ή χάος», αλλά «Μητσοτάκης ή οι πολιτικοί του αντίπαλοι, όπως ο...
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Στόχος οι εκλογές να γίνουν το 2027»
κκε
Καυγάς μεταξύ Καιρίδη και Κατσώτη: «Θα σας στείλουμε να δουλέψετε» - «Εδώ δεν είναι Σοβιετική Ένωση, αυτά στα γκουλάγκ»
Αφορμή αποτέλεσε η τοποθέτηση του κυβερνητικού βουλευτή ότι η ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία στην Ελλάδα καταστράφηκε από τα συνδικάτα
Καυγάς μεταξύ Καιρίδη και Κατσώτη: «Θα σας στείλουμε να δουλέψετε» - «Εδώ δεν είναι Σοβιετική Ένωση, αυτά στα γκουλάγκ»