Νότης Μαυρουδής
Ντροπή: Τηλεοπτικά κανάλια πολιορκούν την οικογένεια του εκλιπόντος συνθέτη, παρά τη θέλησή της να σταματήσουν να τους ενοχλούν και να τους αφήσουν να πενθήσουν τον άνθρωπό τους...

Να σεβαστούν τον πόνο της οικογένειας και να αποχχωρήσουν από το σπίτι τους, ώστε να επιτρέψουν στην οικογένεια να πενθήσει το θάνατο του συνθέτη Νότη Μαυρουδή με τον τρόπο που εκείνη επιθυμεί, ζητά ο γιός του Χάρης Μαυρουδής  από τα τηλεοπτικά κανάλια.

Οπως αποκαλύπτει ο Χάρης Μαυρουδής, αντί οι «παπαράτσι», όπως δίκαια τους αποκαλεί, να σεβαστούν τον πόνο τους, έχουν «ακροβολιστεί» γύρω από το εξοχικό της οικογένειας στο Πήλιο και επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο τους.

Επιπλέον, «εκπομπές life style μας τηλεφωνούν ρωτώντας μας ερωτήσεις που ποτέ δεν θα μπορούσε να διανοηθεί άνθρωπος να ρωτήσει συνάνθρωπο που μόλις έχει χάσει τον σύντροφό του, τον γονιό του»

Ο γιός του συνθέτη, που επικαλείται μάλιστα την περίπτωση του θανάτου του Μάνου Χατζιδάκι, έχει απόλυτο δίκιο. Κάπου αυτή η ντροπή της δημοσιογραφίας πρέπει να σταματήσει και η απαίτηση της οικογένειας για σεβασμό στην οδύνη της, να γίνει αποδεκτή.

Η ανάρτηση του Χάρη Μαυρουδή

Την τελευταία φορά που θυμάμαι τον πατέρα μας να κλαίει ήταν όταν πέθανε ο Χατζιδάκις. Θυμάμαι επίσης πόσο ήταν θυμωμένος με τον τρόπο που κάποιοι "δημοσιογράφοι" δεν σεβάστηκαν τον θάνατό του αλλά έδειχναν σε τηλεοπτική μετάδοση τον Χατζιδάκι να μεταφέρεται με το φορείο.

Ο πατέρας μας με την στάση ζωής του, απέφυγε αυτή τη "δημοσιογραφία" δεν "έπαιξε" ποτέ το παιχνίδι του life style, κρατώντας το μέτρο και τις ισορροπίες που ο ίδιος επέλεξε.

Αυτή τη στιγμή ακροβολισμένοι παπαράτσι "δημοσιογράφοι" γύρω από το εξοχικό μας, μη σεβόμενοι τη στάση ζωής μας, επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο μας. Εκπομπές life style μας τηλεφωνούν ρωτώντας μας ερωτήσεις που ποτέ δεν θα μπορούσε να διανοηθεί άνθρωπος να ρωτήσει συνάνθρωπο που μόλις έχει χάσει τον σύντροφό του, τον γονιό του.

Παρακαλώ πολύ τους τηλεοπτικούς σταθμούς να ζητήσουν από τους εργαζόμενούς τους να αποχωρήσουν και να σεβαστούν (έστω και για τους τύπους) τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα