καιρός βροχές
Μία μέρα καλός καιρός, μία μέρα άστατος - Οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν υψηλές

Προς την Τουρκία εκτονώνεται το βαρομετρικό χαμηλό που απασχόλησε τη χώρα τα τελευταία 24ώρα, με έντονες βροχοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους.

Για σήμερα Δευτέρα 12/12 η μέρα ξεκινά με άστατο καιρό στα νησιά του ανατολικού-νοτιοανατολικού Αιγαίου με μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Πιο δυτικά συννεφιές με βροχές και καταιγίδες το μεσημέρι. Οι άνεμοι ισχυροί και ο υδράργυρος στους 17-19 βαθμούς στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Στην Αττική λίγες συννεφιές, που το βράδυ θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα βροχών από τα δυτικά προς τα ανατολικά σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη. Οι άνεμοι ισχυροί και η θερμοκρασία στους 18 βαθμούς στο κέντρο της πόλης.

Στη Θεσσαλονίκη ανάλογο το σκηνικό, με πιθανότητα βροχών το μεσημέρι, άνεμοι μέτριοι και η θερμοκρασία στους 14-15 βαθμούς.

Μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με τον κ. Μαρουσάκη, θα έχουμε παρέλαση κακοκαιριών. Ο καιρός θα χαλάσει το μεσημέρι της Τρίτης, θα βελτιωθεί την Τετάρτη, θα χαλάσει ξανά την Πέμπτη και θα βελτιωθεί την Παρασκευή. «Μία μέρα καλός καιρός, μία άστατος» είπε ο μετεωρολόγος του OPEN. Οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν υψηλές, κάτι που όπως φαίνεται θα διατηρηθεί και τα Χριστούγεννα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Διεθνής αγωνία: Αγνοείται 15χρονη Ελληνίδα, ήταν στο κλαμπ στο Κραν Μοντανά

Ποια καταστήματα ανοίγουν και ποια μένουν κλειστά στις 2 Ιανουαρίου

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαίδευση
ΣτΕ: "Καμπανα" στο υπουργείο Παιδείας για την καθυστέρηση του «μαθήματος Ηθικής»
ΣτΕ: Καταδίκη του υπουργείου Παιδείας για την έλλειψη εναλλακτικού μαθήματος αντί των Θρησκευτικών
ΣτΕ: "Καμπανα" στο υπουργείο Παιδείας για την καθυστέρηση του «μαθήματος Ηθικής»