Τιμώρησαν εκπαιδευτικό που δεν είχε internet για τηλεκπαίδευση – Μια απόφαση που ανοίγει επικίνδυνο δρόμο

Κοινωνία 0

Δίκη για Μάτι: Διεκόπη η διαδικασία - «Που ήσασταν εκείνη την ημέρα; Εμείς ένα ελικόπτερο είδαμε μόνο»

δίκη μάτι
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ / INTIME NEWS
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Διεκόπη για την Παρασκευή η δίκη για την πολύνεκρη πυρκαγιά στο Μάτι - Πώς αντέδρασαν τα θύματα όταν είδαν τους χειριστές των ελικοπτέρων

Διεκόπη η δίκη του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων της Αθήνας για την πολύνεκρη φωτιά στο Μάτι, με νέα ημερομηνία συνέχισης την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση έντονη ήταν η αντίδραση των συγγενών των θυμάτων όταν στην αίθουσα παρευρέθηκαν στελέχη της πυροσβεστικής και κυρίως χειριστές των ελικοπτέρων οι οποίοι έχουν κληθεί ως μάρτυρες στην υπόθεση.

«Πού ήσασταν;»

«Που ήσασταν εκείνη την ημέρα; Εμείς ένα ελικόπτερο είδαμε μόνο» φώναξαν κάποιοι συγγενείς.

«Εδώ δεν ήρθατε για να βγάλετε ούτε τον πόνο ούτε την αγανάκτηση σας. Εδώ ήρθατε για να έχετε μία δίκαιη δίκη. Την αγανάκτηση σας θα την αφήσετε έξω από την πόρτα γιατί έτσι γίνονται οι δίκες, είναι σαν προσευχή», τόνισε η πρόεδρος.

Στο δικαστήριο υποβλήθηκε και αίτημα προκειμένου να καταθέσουν ως πρώτοι μάρτυρες στην εκδικαζόμενη υπόθεση οι πραγματογνώμονες του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς βρίσκονται από την 93η θέση και κάτω στον κατάλογο των μαρτύρων.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ποια αυτοκίνητα οδηγούνται υποχρεωτικά σε απόσυρση έως το 2028;

Νέο χριστουγεννιάτικο επίδομα για τους δημόσιους υπαλλήλους

Υπουργείο Παιδείας: 6.500 προσλήψεις αναπληρωτών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία