τροχαιο
Κάτω από άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητο χτύπησε στο τσιμεντένιο διάζωμα και στη συνέχεια τούμπαρε, μέσα στην εθνική οδό.

Τραγικός είναι ο απολογισμός από το τροχαίο που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στην εθνική οδό, ρεύμα προς Αθήνα, στο 163,5 χλμ στο ύψος του Λογγού.

Στο λευκό αυτοκίνητο, το οποίο μάλιστα είναι δεξιοτίμονο, επέβαιναν δύο αδελφές, ηλικίας 65 και 77 ετών, που σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ταξίδευαν από Βόλο προς Αθήνα.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητο χτύπησε στο τσιμεντένιο διάζωμα και στη συνέχεια τούμπαρε, μέσα στην εθνική οδό.

Αμέσως στο σημείο έτρεξαν διερχόμενοι οδηγοί οι οποίοι προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τις δυο γυναίκες, ωστόσο ήταν αδύνατο και γι΄ αυτό κλήθηκαν πυροσβέστες από το Κλιμάκιο του Αγίου Κωνσταντίνου και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία.

Τελικά οι πυροσβέστες του Αγίου Κωνσταντίνου που έφτασαν άμεσα στο σημείο με δυο οχήματα και τέσσερις άνδρες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τις δυο γυναίκες. Η 65χρονη οδηγός ήταν νεκρή και η 77χρονη αδελφή της, βαριά τραυματισμένη.

Δυστυχώς όμως λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο της Λαμίας και η μεγαλύτερη αδελφή.

Οι Αστυνομικοί του Α'  Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το διπλό θανατηφόρο τροχαίο.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ηλεκτρικά πατίνια
Ηλεκτρικά πατίνια: Έκκληση των παιδιάτρων για άμεσα μέτρα προστασίας των ανηλίκων
Αυξημένα ατυχήματα και θανατηφόρα περιστατικά οδηγούν σε παρέμβαση προς το Υπουργείο Μεταφορών
Ηλεκτρικά πατίνια: Έκκληση των παιδιάτρων για άμεσα μέτρα προστασίας των ανηλίκων
ποδηλατικος γυρος
Κυκλοφοριακό «στοπ» στην Αττική το Σαββατοκύριακο λόγω του ΔΕΗ Tour of Hellas
Εκτεταμένες ρυθμίσεις σε Αθήνα και παραλιακό μέτωπο για τον διεθνή ποδηλατικό γύρο – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί
Κυκλοφοριακό «στοπ» στην Αττική το Σαββατοκύριακο λόγω του ΔΕΗ Tour of Hellas