viasmos
Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ο σύζυγός της την χτυπούσε ενώ ήταν έγκυος

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου κάθισε γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας της Πάτρας, που τελευταία αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα, κατηγορούμενος μάλιστα από την εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα του παιδιού τους, για… «κακοποιητική συμπεριφορά, ξυλοδαρμούς και απειλές».

Όπως η ίδια κατήγγειλε στο pelop.gr , την χτυπούσε και όταν ήταν έγκυος. Τα επεισόδια ήταν επανειλημμένα, με την γυναίκα να υποβάλλει μήνυση, καθώς αργότερα την χτυπούσε και την απειλούσε μπροστά στο παιδί.

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι την απειλούσε κιόλας με την διατροφή και της έδινε μόνο 200 ευρώ μηνιαίως, καίτοι γόνος οικογένειας με «βαρύ επιχειρηματικό όνομα» στην Πάτρα.

Παράλληλα, του παρείχε επικοινωνία που ήθελε με το παιδί, όμως φαίνεται πως κι αυτή η «συνάντηση» αποτελούσε αφορμή για «ξεσπάσματα, επεισόδια, απειλές και «εξυβριστικές συμπεριφορές».

Θα πρέπει να τονιστεί ότι παρά την προσωρινή απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων, βάσει της οποίας έπρεπε να της αποδοθούν τα προσωπικά της είδη από το οικογενειακό σπίτι τους, ο πρώην σύζυγός της, όπως υποστηρίζει η ίδια, δεν της τα έχει αποδώσει ακόμα, ενώ, σύμφωνα με την ίδια, έχει αδειάζει και τον κοινό τραπεζικό λογαριασμό που είχαν.

Την Παρασκευή, επρόκειτο ο άνδρας να καθίσει πάλι στο εδώλιο για «κακοποιητική συμπεριφορά», όμως απουσίαζε λόγω νόσησης από covid 19, οπότε η ακροαματική διαδικασία αναβλήθηκε.

«Φοβάμαι. Θέλω να τελειώσει ο εφιάλτης μου», λέει η γυναίκα, σύμφωνα με το  pelop.gr.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δημοσκόπηση, εκλογές
Δημοσκόπηση Interview: Πρώτη η ΝΔ με 31,9% και «καμπανάκια» για Μαρία Καρυστιανού
Στο 17,9% η «ψαλίδα» με το ΠΑΣΟΚ, τρίτο κόμμα η Πλεύση Ελευθερίας – Τι πιστεύουν οι πολίτες για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
Δημοσκόπηση Interview: Πρώτη η ΝΔ με 31,9% και «καμπανάκια» για Μαρία Καρυστιανού
παιδικη
Αναστάτωση στο Περιστέρι: Στο στόχαστρο γυναίκες και παιδιά σε παιδικές χαρές
Σοβαρές καταγγελίες για επιθετική συμπεριφορά άνδρα – Στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε επικίνδυνα περιστατικά, συνελήφθη μετά από νέο επεισόδιο
Αναστάτωση στο Περιστέρι: Στο στόχαστρο γυναίκες και παιδιά σε παιδικές χαρές