Ποιος είναι και τι ισχυρίζεται ο 33χρονος που κατηγορείται ότι βίασε την 12χρονη
«Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα. Αν ήξερα ότι ήταν 12 ετών, δεν θα της έλεγα ούτε καλησπέρα», κατέθεσε χαρακτηριστικά.

Τα στοιχεία του άνδρα, που συνελήφθη κατηγορούμενος για βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια, αποκάλυψε το MEGA, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Πρόκειται για έναν άνδρα 33 ετών, κάτοικο δυτικών προαστίων, ανύπαντρο και χωρίς παιδιά, ο οποίος εργαζόταν ως υπάλληλος σε μαγαζί εστίασης και μέχρι πριν τη σύλληψή του δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές.

Ο 33χρονος αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει βιάσει το κορίτσι. Παραδέχτηκε ότι την έχει συναντήσει τρεις φορές στα Σεπόλια, ωστόσο ισχυρίζεται ότι δεν είχε σεξουαλικές επαφές μαζί της.

Ο συλληφθείς ανέφερε πως ο Μίχος εμφανιζόμενος ως το παιδί, τον «πολιορκούσε» μέσω του συγκεκριμένου site. Του είπε πως το κοριτσάκι είναι 17 ετών και όπως λέει αν γνώριζε την πραγματική ηλικία της δεν θα την προσέγγιζε καν.

«Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα. Αν ήξερα ότι ήταν 12 ετών, δεν θα της έλεγα ούτε καλησπέρα», κατέθεσε χαρακτηριστικά.

Ο 33χρονος ζήτησε και πήρε από τον αρμόδιο εισαγγελέα προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου.

Η ανακρίτρια ζήτησε από τις αστυνομικές αρχές να προχωρήσουν και σε έρευνα στο σπίτι του και αν χρειαστεί σε οποιονδήποτε άλλο χώρο χρησιμοποιούσε και να κατασχεθούν και να της διαβιβαστούν όλα τα ηλεκτρονικά μέσα που χρησιμοποιούσε.

Έτσι, οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν την έρευνα, κατέσχεσαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και το κινητό του τηλέφωνο, τα οποία βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και ερευνώνται.

Τι λέει ο δικηγόρος του

«Δεν έχω γνώση της δικογραφίας. Τις επόμενες ώρες, θα βρεθώ με τον εν δυνάμει εντολέα μου, προκειμένου να με ενημερώσει για τις πράξεις που φέρεται να τελέστηκαν – αν τελέστηκαν – και τη Δευτέρα στις 10 η ώρα θα παραστούμε στην ανακριτική αρχή, προκειμένου να λάβουμε αντίγραφο της δικογραφίας και ενδεχομένως να απολογηθούμε», δήλωσε ο συνήγορος του 33χρονου, Γιάννης Μπαρκαγιάννης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη σύλληψη του 33χρονου

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, βραδινές ώρες της 14-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 33χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Ο 33χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-1024x585.jpg
Πανελλαδικές εξετάσεις για μικρούς Αϊνστάιν, παπαγάλους και εμπόρους! Και το σχολείο;
Πανελλαδικές: Μέχρι πότε οι εξετάσεις και τα παρελκόμενά τους θα είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της εκπαιδευτικής διαδικασίας; Γιατί ψάχνουμε τις...
Πανελλαδικές εξετάσεις για μικρούς Αϊνστάιν, παπαγάλους και εμπόρους! Και το σχολείο;
εοφ
ΕΟΦ: «Προσοχή σε επικίνδυνο σκεύασμα που διαφημίζεται για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των πόνων των αρθρώσεων»
«Επικίνδυνο το σκεύασμα που διαφημίζεται για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των πόνων των αρθρώσεων», λέει ο ΕΟΦ - Ποιο είναι
ΕΟΦ: «Προσοχή σε επικίνδυνο σκεύασμα που διαφημίζεται για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των πόνων των αρθρώσεων»