Νέα υπόθεση παιδεραστίας - Συνελήφθη 48χρονος που κατηγορείται ότι ασέλγησε στη 13χρονη κόρη της γυναίκας με την οποία συζεί
Την ώρα που το πανελλήνιο συγκλονίζεται με τα όσα αποτρόπαια έχει βιώσει η 12χρονη στα Σεπόλια, μια νέα υπόθεση παιδεραστίας στην Αθήνα έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Νέα υπόθεση ασέλγειας με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι απασχολεί τις διωκτικές αρχές. Σύμφωνα με την αστυνομία, αργά χθες το βράδυ συνελήφθη στην Αθήνα ύστερα από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του ένας 48χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις με την 13χρονη κόρη της συντρόφου του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατηγορείται «για κατάχρηση ανηλίκου, που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη, από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο ή διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του, κατ’ εξακολούθηση».

Ο 48χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ενώ μέχρι τότε κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα