ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ
Αναφορές στον 19χρονο γιο της είχε το σημείωμα που άφησε η 48χρονη από το Καρπενήσι, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στην περιοχή της Λίμνης Κρεμαστών την Πέμπτη.

Αναζητείται για τέταρτη ημέρα η 48χρονη μητέρα από το Καρπενήσι τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στην περιοχή της Λίμνης Κρεμαστών την Πέμπτη. 

Φως στην μυστηριώδη εξαφάνιση αναμένεται να ρίξει το ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της γυναίκας, το οποίο εντοπίστηκε κοντά στη γέφυρα της Τατάρνας.

Το Star ανέφερε το Σάββατο ότι η 48χρονη έγραφε -πιθανόν στον σύζυγό της- «να προσέχεις το παιδί», δηλαδή τον 19χρονο γιο της.

Μέσα στο αυτοκίνητο η γυναίκα είχε αφήσει το κινητό της τηλέφωνο αλλά και δέκα σελίδες γραμμένες από την ίδια. Μεταξύ άλλων, έγραφε: «Αν με βρείτε τραυματισμένη, μην μου προσφέρετε τις πρώτες βοήθειες, αλλά να μου κάνετε ευθανασία» καθώς και κάποια λόγια για τον άντρα της και το γιο της.

 Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή της Λίμνης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ανάσυρση ευρήματος από τη λίμνη Κρεμαστών, που ενδέχεται να σχετίζεται με την εξαφάνιση της 48χρονης μητέρας, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από την Πέμπτη.

Όπως αναφέρει το evrytanika.gr, το εύρημα εντοπίστηκε με τη χρήση του ειδικού τηλεκατευθυνόμενου ναυαγοσωστικού ρομπότ "Εμιλυ” του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο διαθέτει σύστημα sonar για εντοπισμό αγνοουμένων εντός του νερού.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικές αρχές «χτενίζουν» την περιοχή στη λίμνη και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με επικρατέστερη την εκδοχή η γυναίκα να έπεσε στα νερά της λίμνης σε μια κίνηση απελπισίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 48χρονη γυναίκα στις 19 Σεπτεμβρίου είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα του Καρπενησίου και έκανε μήνυση κατά του συζύγου της για ξυλοδαρμό. Η γυναίκα έφτασε στο σημείο να τον καταγγείλει μετά από έντονο καβγά που είχαν μεταξύ τους για την περιουσία που κληρονόμησε η ίδια το τελευταίο διάστημα.

Μετά τη μήνυση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άντρα της και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα αφού πρώτα του όρισε τακτική δικάσιμο

Στο Καρπενήσι, όλοι κάνουν λόγο για μια δραστήρια γυναίκα, η οποία εργάζεται σε μικροβιολογικό εργαστήριο και διατηρεί ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποια είναι η ευχή της μάνας με 6 λέξεις και μόνο φωνήεντα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 19/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα