endooikogeniakivia
Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Βόλο - Άγριος ξυλοδαρμός νεαρής από τον σύντροφό της - Την άφησε αιμόφυρτη στο δρόμο - Τον καταδίωξαν και τον ακινητοποίησαν περαστικοί

Ξυλοκοπούσε επί ώρα τη σύντροφό του και την άφησε αιμόφυρτη στο δρόμο. Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο νεαρός άφησε αιμόφυρτη στον δρόμο, αφού χτυπούσε επί ώρα, την γυναίκα του και έσπευσε να εξαφανιστεί, όταν αντιλήφθηκε ότι αντέδρασαν κάτοικοι και περαστικοί.

Οι ίδιοι άνθρωποι μάλιστα, τον πήραν στο… κυνήγι, μέχρι που κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να ειδοποιήσουν την αστυνομία προκειμένου να τον συλλάβει λίγο πριν τις δύο περίπου τα ξημερώματα.

Το περιστατικό σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, ξεκίνησε λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα, έξω από σπίτι όπου φέρεται να διαμένει νεαρό ζευγάρι κοντά στο πάρκο Βαλαχή στη Ν. Ιωνία.

Έντρομη μια κοπέλα που περνούσε από το σημείο αντίκρυσε έναν νεαρό να χτυπά μια νεαρή γυναίκα, σε σημείο που να την αφήνει αιμόφυρτη στο δρόμο.

Η νεαρή μάρτυρας έσπευσε να ειδοποιήσει αρχές αλλά με τις φωνές της και τους κατοίκους της περιοχής, όπως και άλλους περαστικούς που όλοι μαζί πλέον έτρεχαν να προλάβουν τον νεαρό πριν εξαφανιστεί. Κάτι που το κατάφεραν αρκετά οικοδομικά τετράγωνα πιο κάτω, όταν και τον ακινητοποίησαν.

Ειδοποίησαν την αστυνομία, περιπολικό της οποίας πήγε στο σημείο και τον συνέλαβε. Μέχρι τώρα ωστόσο, δεν έχουν γίνουν γνωστές ωστόσο , επίσημα, κάποιες λεπτομέρειες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα