xeirovomvida
Πέντε παλιές χειροβομβίδες παράτησε άγνωστος σε κεντρικό δρόμο του Κιλκίς

Αναστάτωση προκάλεσε στους κατοίκους του Κιλκίς η πληροφορία για τον εντοπισμό πέντε χειροβομβίδων και 13 φυσιγγίων σε πολυσύχναστο σημείο της πόλης.

Οι χειροβομβίδες βρέθηκαν μέσα σε χαρτοφύλακα ο οποίος ήταν παρατημένος μπροστά σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, περιφερειακό αλλά διαρκούς κυκλοφορίας δρόμο του Κιλκίς. Ο πολίτης που εντόπισε τις χειροβομβίδες, το απόγευμα της περεασμένης Κυριακής 28 Αυγούστου, ενημέρωσε άμεσα τις Αρχές.

Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για παλαιό πολεμικό υλικό, οξειδωμένο, το οποίο παρέλαβαν πυροτεχνουργοί του Στρατού προς εξουδετέρωση.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει εντοπιστεί το άτομο που εγκατέλειψε στο σημείο τις χειροβομβίδες. Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κακοκαιρία Erminio: Ποια σχολεία κλείνουν

ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Το Voucher της ΔΥΠΑ έχει ακόμα λίγες θέσεις ανοικτές για άμεση έναρξη εδώ

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΣΧΟΛΕΙΑ
Εισήγηση για αλλαγή στο σχολικό ημερολόγιο: Από 1η Σεπτεμβρίου τα μαθήματα – Στις 27 Αυγούστου να επιστρέφουν οι εκπαιδευτικοί
Βασικό επιχείρημα είναι ότι το ελληνικό σχολικό έτος υπολείπεται σε αριθμό διδακτικών ημερών και ωρών σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης,...
Εισήγηση για αλλαγή στο σχολικό ημερολόγιο: Από 1η Σεπτεμβρίου τα μαθήματα – Στις 27 Αυγούστου να επιστρέφουν οι εκπαιδευτικοί