xeirovomvida
Πέντε παλιές χειροβομβίδες παράτησε άγνωστος σε κεντρικό δρόμο του Κιλκίς

Αναστάτωση προκάλεσε στους κατοίκους του Κιλκίς η πληροφορία για τον εντοπισμό πέντε χειροβομβίδων και 13 φυσιγγίων σε πολυσύχναστο σημείο της πόλης.

Οι χειροβομβίδες βρέθηκαν μέσα σε χαρτοφύλακα ο οποίος ήταν παρατημένος μπροστά σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, περιφερειακό αλλά διαρκούς κυκλοφορίας δρόμο του Κιλκίς. Ο πολίτης που εντόπισε τις χειροβομβίδες, το απόγευμα της περεασμένης Κυριακής 28 Αυγούστου, ενημέρωσε άμεσα τις Αρχές.

Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για παλαιό πολεμικό υλικό, οξειδωμένο, το οποίο παρέλαβαν πυροτεχνουργοί του Στρατού προς εξουδετέρωση.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει εντοπιστεί το άτομο που εγκατέλειψε στο σημείο τις χειροβομβίδες. Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 13/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας με το Université du Littoral Côte d’Opale (ULCO)
Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Université du Littoral Côte d’Opale (ULCO)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας με το Université du Littoral Côte d’Opale (ULCO)