xeirovomvida
Πέντε παλιές χειροβομβίδες παράτησε άγνωστος σε κεντρικό δρόμο του Κιλκίς

Αναστάτωση προκάλεσε στους κατοίκους του Κιλκίς η πληροφορία για τον εντοπισμό πέντε χειροβομβίδων και 13 φυσιγγίων σε πολυσύχναστο σημείο της πόλης.

Οι χειροβομβίδες βρέθηκαν μέσα σε χαρτοφύλακα ο οποίος ήταν παρατημένος μπροστά σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, περιφερειακό αλλά διαρκούς κυκλοφορίας δρόμο του Κιλκίς. Ο πολίτης που εντόπισε τις χειροβομβίδες, το απόγευμα της περεασμένης Κυριακής 28 Αυγούστου, ενημέρωσε άμεσα τις Αρχές.

Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για παλαιό πολεμικό υλικό, οξειδωμένο, το οποίο παρέλαβαν πυροτεχνουργοί του Στρατού προς εξουδετέρωση.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει εντοπιστεί το άτομο που εγκατέλειψε στο σημείο τις χειροβομβίδες. Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χαρτζουλάκης
Συνέντευξη του διωκόμενου καθηγητή Δημήτρη Χαρτζουλάκη: "Μας περνάνε πειθαρχικό για να επιβάλλουν σιωπή στα σχολεία σε ένα φόντο φτώχειας και πολέμου"
«Η συμμετοχή στις συλλογικές αποφάσεις βαφτίζεται «παράβαση καθήκοντος».  Ενώ ανοίγει η συζήτηση της άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο, δηλαδή...
Συνέντευξη του διωκόμενου καθηγητή Δημήτρη Χαρτζουλάκη: "Μας περνάνε πειθαρχικό για να επιβάλλουν σιωπή στα σχολεία σε ένα φόντο φτώχειας και πολέμου"
εκπαιδευτικός
Η ενσυναίσθηση στο σχολικό περιβάλλον
Η ενσυναίσθηση είναι κάτι βαθύ: απαιτεί κατανόηση, παρατήρηση και συναισθηματική ωριμότητα, πράγματα που δεν είναι εύκολα, ειδικά για ένα παιδί.  
Η ενσυναίσθηση στο σχολικό περιβάλλον