Μετά τις μηνύσεις, περασμενα...ξεχασμένα! Ξανά μαζί Θέμης Αδαμαντίδης και Βαρβάρα Κίρκη!
Θέμης Αδαμαντίδης: Ξανά μαζί με την σύντροφό του, μετά τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό Υπενθυμίζεται ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, είχε συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου, καθώς η πρώην σύντροφός του τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό

Μετά τις σοβαρές καταγγελίες για βιαιοπραγία του Θέμη Αδαμαντίδη προς τη σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη, η υπόθεση φαίνεται πως οδεύει προς το τέλος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις, ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη και θα δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Παρασκευής 1 Ιουλίου 2022, ο  γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, είχε συλλήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, καθώς η πρώην σύντροφός του τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό.

Ο τραγουδιστής είχε κατηγορηθεί από την καταγγέλλουσα ότι την έβρισε, της τράβηξε τα μαλλιά και την χτύπησε. Μετά την καταγγελία της, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία και ο τραγουδιστής συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο ΑΤ Αργυρούπολης, όπου πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο. Στην καταγγελία η γυναίκα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης έπαιζε τυχερά παιχνίδια μέσα σε πρακτορείο και εκείνη τον περίμενε για δύο ώρες στο αυτοκίνητό τους.

Όταν εκείνη βγήκε από το αμάξι για να μιλήσει στο τηλέφωνο ο τραγουδιστής την είδε μέσα από το κατάστημα και της επιτέθηκε βρίζοντάς την με χυδαίους χαρακτηρισμούς. Την τράβηξε από τα μαλλιά, την χαστούκισε και την κλώτσησε, διότι νόμιζε ότι φλέρταρε με ταξιτζή που βρισκόταν στο σημείο.

Κούγιας: Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν ζήτησε συγγνώμη – Το δικαστήριο θα γίνει κανονικά

Ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε τα δημοσιεύματα για την επανασύνδεση του Θέμη Αδαμαντίδη με την Βαρβάρα Κίρκη, έπειτα από την καταγγελία της για ξυλοδαρμό από τον τραγουδιστή.

“Με ενημέρωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ότι οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων έχουν εξομαλυνθεί πλήρως, αλλά ότι ουδέποτε ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε για την οιανδήποτε συμπεριφορά του συγγνώμη, αφού ουδέν παράνομο διέπραξε” δήλωσε ο γνωστός δικηγόρος.

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια

Πληροφορήθηκα κάποιες άκαιρες δηλώσεις του δικηγόρου της κυρίας, η οποία ισχυρίστηκε ότι δήθεν την κακοποίησε λεκτικά και σωματικά ο εντολέας μου Θέμης Αδαμαντίδης, με τις οποίες ισχυρίστηκε ότι δήθεν ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και κατόπιν αυτού η υπόθεση οδηγείται σε εξωδικαστική διευθέτηση.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το αδίκημα, για το οποίο έχει παραπεμφθεί στα δικαστήρια ο Θέμης Αδαμαντίδης, διώκεται αυτεπαγγέλτως και δυστυχώς το Δικαστήριο θα γίνει οπωσδήποτε.

Η πραγματικότητα είναι, όπως με ενημέρωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ότι οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων έχουν εξομαλυνθεί πλήρως, αλλά ότι ουδέποτε ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε για την οιανδήποτε συμπεριφορά του συγγνώμη, αφού ουδέν παράνομο διέπραξε.

Καλό θα είναι αυτή να είναι η τελευταία δημόσια δήλωση οιουδήποτε και από τα δυο μέρη, ειδικά εμείς οι δικηγόροι να μην κάνουμε καμία τοποθέτηση για την υπόθεση και να βοηθήσουμε στην οριστική επίλυση της διαφοράς που θα είναι και η μόνη ουσιαστική και πραγματικά αποτελεσματική συμμετοχή μας στην υπόθεση, βοηθώντας τους εντολείς μας να ζήσουν από τούδε ειρηνικά και αγαπημένοι.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πιερρακακης
Πιερρακάκης: Σχετικά με τις προκλήσεις και τις δυνατότητες της χρήσης της Τεχνητής Νοημοσύνης στην εκπαίδευση
Ξεκινά η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στην τεχνητή νοημοσύνη - Οι δράσεις αυτές θα ξεκινήσουν τον Μάιο με στόχο την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών 
Πιερρακάκης: Σχετικά με τις προκλήσεις και τις δυνατότητες της χρήσης της Τεχνητής Νοημοσύνης στην εκπαίδευση
petroyniass.jpg
Νέος Θρίαμβος του Λευτέρη Πετρούνια – Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά στους κρίκους
Μετά από μια εκπληκτική προσπάθεια που χάρισε 15.000 βαθμούς ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε για 7η φορά το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους...
Νέος Θρίαμβος του Λευτέρη Πετρούνια – Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά στους κρίκους