Θέμης Αδαμαντίδης: Στη δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφία κακοποίησης της συντρόφου του

Τις καταγγελίες της συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη σε βάρος του τραγουδιστή θα επιβεβαιώσει βίντεο-ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, εφόσον βέβαια αποδειχθεί ότι είναι γνήσιο και ο άντρας είναι όντως ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής.

Η Βαρβάρα Κίρκη κατηγόρησε τον σύντροφό της ότι βιαιοπραγούσε εναντίον της, με πολλαπλά χτυπήματα, ανάμεσα στα οποία και οι κλωτσιές.

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε η γυναίκα, ο τραγουδιστής συνελήφθη, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και αναμένεται να δικαστεί σήμερα Δευτέρα. Λίγες ώρες πριν από τη δίκη, κυκλοφόρησε φωτογραφία που δείχνει τη γυναίκα να έχει σημάδια από χτυπήματα κάτω από τα μάτια και στα χείλη της.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο έξω από προποτζίδικο και σε αυτό, εμφανίζεται το ζευγάρι να προχωράει, όταν ξαφνικά, η γυναίκα δέχεται μία κλωτσιά, την ώρα μάλιστα που έχει γυρισμένη την πλάτη της. Στη συνέχεια ο τραγουδιστής, την σπρώχνει προς το αυτοκίνητο.

Μετά από βίντεο που φέρεται να δείχνει τον λαϊκό τραγουδιστή να βιαιοπραγεί σε βάρος της πρώην συντρόφου του, νέα φωτογραφία-ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Στη φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε το newsit, φαίνεται η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη, να φέρει μώλωπες στο πρόσωπό της. Συγκεκριμένα, η γυναίκα φαίνεται να έχει σημάδια από χτυπήματα κάτω από τα μάτια και στα χείλη της.

 


Η επιστολή Κούγια

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη ύστερα από τη δημοσίευση του βίντεο και της φωτογραφίας, έστειλε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι το βίντεο αποδεικνύει την αθωότητα του πελάτη του: Όπως είναι γνωστό, η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη, αφού τον απομύζησε οικονομικά επί περίπου ένα χρόνο, λίγο μετά την ανακάλυψη του Θέμη Αδαμαντίδη ότι του έκλεψε 7.000 ευρώ, εξαιτίας της οποίας διέκοψε και τις σχέσεις τους, σκηνοθέτησε και κατασκεύασε μία εντελώς ψεύτικη ιστορία δήθεν ενδοοικογενειακής βίας, με σκοπό να τον εκβιάσει μέσω της αυτόφωρης διαδικασίας, αφού ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε δύο συναυλίες το Σαββατοκύριακο, στην Λαμία και στην Μυτιλήνη.

Αφού αρχικά ισχυρίστηκε ψευδώς ότι είναι ακόμη σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη, ενώ αυτή η σχέση είχε διακοπεί προ ενός μηνός μετά από ένα ταξίδι στο Μονακό, όπου υπήρξε ένα συμβάν με έναν Κύπριο επιχειρηματία, τον καταμήνυσε ψευδώς ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης της τράβηξε τα μαλλιά, μετά την χαστούκισε στο πρόσωπο και στο τέλος την κλότσησε, ενώ συγχρόνως την εξύβριζε. 

Σήμερα ο δικηγόρος της, που συνηθίζει να διαρρέει παρανόμως, υλικό δικογραφίας σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους με τους οποίους συνεργάζεται, παρουσίασε ένα βίντεο ενός λεπτού χωρίς να φαίνονται πρόσωπα, το οποίο αποδεικνύει ότι όλα όσα έχει ισχυριστεί η εντολέας του είναι ψέματα, αφού ακόμα και αν είναι ο κύριος Θέμης Αδαμαντίδης αυτός που απεικονίζεται στο βίντεο, δεν υπάρχει ούτε τράβηγμα μαλλιών, ούτε χαστούκι στο πρόσωπο, ούτε καμία κλοτσιά που να χτύπησε την καταγγέλλουσα, ούτε ακούγονται βρισιές και το κυριότερο η καταγγέλλουσα φαίνεται να αποχωρεί από την σκηνή αγέρωχη και σχεδόν απολαμβάνουσα αυτό που συνέβη, εικόνα που δεν ταιριάζει σε δήθεν κακοποιημένη γυναίκα, θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Όσο για την πρώην σύντροφο, βουλγαρικής καταγωγής, του Θέμη Αδαμαντίδη τα καλύτερα έρχονται και ήδη στο γραφείο μας έχουν φθάσει συγκλονιστικά στοιχεία που αποδεικνύουν το πώς η συγκεκριμένη κυρία παραπλάνησε τον Θέμη Αδαμαντίδη πριν ένα χρόνο και ουσιαστικά απήγαγε τα παιδιά του και μετακόμισε στην Βουλγαρία, αλλά ο μεγαλόψυχος Θέμης Αδαμαντίδης, αντί να την εξοντώσει δικαστικά, της αγόρασε και σπίτι και δεν άφησε τα παιδιά του ούτε μία μέρα χωρίς χρήματα, όπως αποδεικνύεται από Extrait (ΕΞΤΡΕ) τραπεζών και την υπηρεσία της Western Union.
Εναντίον όσων δημοσιοποίησαν αυτό το βίντεο και μάλιστα το εμφάνισαν ως δήθεν να αποδεικνύει την ενοχή του κύριου Αδαμαντίδη, ενώ στην πραγματικότητα τον αθωώνει, θα υποβληθούν και μηνύσεις και αγωγές αποζημιώσεως. 

Όσον αφορά το αυριανό Δικαστήριο, παρά το ότι ο κύριος Κούγιας παρίσταται σε δύο σοβαρές δίκες Folli Follie, ψευτογιατρός, θα γίνει κανονικά και θα υπάρξουν εκπλήξεις.

Υ.Γ. Πριν από λίγο στο site «Πρώτο Θέμα» δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες του δήθεν θύματος που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, είναι σίγουρα τραυματισμοί τους οποίους δεν προκάλεσε ο κύριος Θέμης Αδαμαντίδης, όπως αποδεικνύεται από το βίντεο που προεβλήθη και αυτό μπορεί να αποδειχθεί ιατροδικαστικώς. Αυτές οι συμπεριφορές αποδεικνύουν πόσο κατασκευασμένη είναι η υπόθεση κατά του Θέμη Αδαμαντίδη και αυτό θα αποδειχθεί αύριο στο Δικαστήριο.

Αθήνα, 3.7.2022

Με εκτίμηση και σεβασμό,
Αλέξιος Χ. Κούγιας

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ξυλοδαρμοσ
Αναμορφωτικά μέτρα σε δύο ανήλικους που λήστεψαν εκπαιδευτικό έξω από το σχολείο
Ανάθεση της υπεύθυνης επιμέλειάς τους σε επιμελητή ανηλίκων, υποχρεωτική παρακολούθηση προγράμματος ψυχολογικής υποστήριξης και παροχή κοινωφελούς...
Αναμορφωτικά μέτρα σε δύο ανήλικους που λήστεψαν εκπαιδευτικό έξω από το σχολείο
καθηγητης γενέθλια
Μαθητές συγκίνησαν τον καθηγητή τους με την έκπληξη γενεθλίων

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι ειδήσεις που διαβάζουμε από σχολεία και μαθητές, έχουν να κάνουν με βία, ξύλο, επεισόδια και bullying. Αυτή...

Μαθητές συγκίνησαν τον καθηγητή τους με την έκπληξη γενεθλίων
Γεωργία Ρεμπούτσικα ΕΟΠΠΕΠ
Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ στο alfavita.gr: Ερχονται εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτών ενηλίκων και αποφοίτων ΣΑΕΚ
Γεωργία Ρεμπούτσικα: Πρόσφατα ενεργοποιήσαμε τα σεμινάρια ΣυΕΠ για μαθητές σχολείων με μια ανταπόκριση πρωτοφανή - Ο ΕΟΠΠΕΠ θα είναι ένας από τους...
Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ στο alfavita.gr: Ερχονται εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτών ενηλίκων και αποφοίτων ΣΑΕΚ
agxos_panellinion_590_b_7.jpg
Πανελλαδικές: Tο λάθος που κάνουν οι γονείς όταν το άγχος κυριεύει τους μαθητές
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2024 και το κύριο συναίσθημα που συνοδεύει τους μαθητές και τις οικογένειές...
Πανελλαδικές: Tο λάθος που κάνουν οι γονείς όταν το άγχος κυριεύει τους μαθητές