Σύλληψη Θέμη Αδαμαντίδη: Μηνύθηκε από τη σύντροφό του για ξυλοδαρμό-Τη μήνυσε για κλοπή!
Ο τραγουδιστής θα παραμείνει στο αστυνομικό τμήμα Αργυρούπολης και θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα Σάββατο - Για εκβιασμό του καλλιτέχνη από τη γυναίκα κάνει λόγο ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας

Συνελήφθη ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης μετά από καταγγελία της συντρόφου για ξυλοδαρμό. Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στη 01:30 τα ξημερώματα στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας. Στις 12:30 το μεσημέρι της Παρασκευής, η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλλει μήνυση για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη. 

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Αδαμαντίδη το μεσημέρι έξω από χαρτοπαικτική λέσχη στους Αμπελόκηπους και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου, εκεί όπου υποβλήθηκε η μήνυση σε βάρος του.

Στο αστυνομικό τμήμα ο τραγουδιστής υπέβαλε, επίσης, μήνυση στη σύντροφό του για ψευδή καταμήνυση.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει οδηγηθεί στο κρατητήριο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, όπου και θα παραμείνει, και αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Κούγιας για σύλληψη Θέμη Αδαμαντίδη: Υπεβλήθη η μήνυση για εκβιασμό από πρώην σύντροφό του – Του έκλεψε 7.000 ευρώ

Την υπεράσπιση του Θέμη Αδαμαντίδη έχει αναλάβει ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, στην υπόθεση άσκησης βίας σε βάρος συντρόφου του τραγουδιστή. Πρόκειται για μια πρώην σύντροφο του Θέμη Αδαμαντίδη, που τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία, όπως αναφέρει ο δικηγόρος του, ο κ. Κούγιας.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξης Κούγια που εκπροσωπεί τον Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις, «σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου».

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

«Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τον κ. Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις. Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό τον λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή.

Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του κ. Θέμη Αδαμαντίδη.

Λόγω της απουσίας του κ. Κούγια, στο πλευρό του κου Αδαμαντίδη βρίσκονται δύο συνεργάτες του γραφείου μας και προσπαθούμε, ώστε με τη συνδρομή του κ. Εισαγγελέα υπηρεσίας να αφεθεί ελεύθερος, για να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη συναυλία, τα εισιτήρια της οποίας έχουν εξαντληθεί»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα