themis adamantidis
Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά από καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό - Διαψεύδει ο τραγουδιστής

Συνελήφθη ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης μετά από καταγγελία της συντρόφου για ξυλοδαρμό. Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στη 01:30 τα ξημερώματα στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας. Στις 12:30 το μεσημέρι της Παρασκευής, η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλλει μήνυση για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη. 

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Αδαμαντίδη το μεσημέρι έξω από χαρτοπαικτική λέσχη στους Αμπελόκηπους και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου, εκεί όπου υποβλήθηκε η μήνυση σε βάρος του.

Στο αστυνομικό τμήμα ο τραγουδιστής υπέβαλε, επίσης, μήνυση στη σύντροφό του για ψευδή καταμήνυση.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει οδηγηθεί στο κρατητήριο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, όπου και θα παραμείνει, και αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο συνεργάτης του τραγουδιστή, Δημήτρης Μουστάκας, είπε στο protothema.gr ότι ο κατηγορούμενος διαψεύδει τους ισχυρισμούς της συντρόφου του. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

θλιμμένος εκπαιδευτικός
Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Δύο χρόνια μακριά από τη ζωή τους - Όταν ο διορισμός γίνεται τιμωρία
Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Μια περίοδος έντονης πίεσης, οικονομικής ασφυξίας και προσωπικής αποσύνδεσης.
Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Δύο χρόνια μακριά από τη ζωή τους - Όταν ο διορισμός γίνεται τιμωρία
καιρός
Το λάθος στον χαιρετισμό που κάνουμε όλοι: Γιατί δεν λέμε «καλησπέρα» στις 12:00 το μεσημέρι
Τι λέμε στις 12:00 το μεσημέρι; Η απάντηση του καθηγητή Γιώργου Μπαμπινιώτη
Το λάθος στον χαιρετισμό που κάνουμε όλοι: Γιατί δεν λέμε «καλησπέρα» στις 12:00 το μεσημέρι