Δίκη ντράμερ: Εμπαιγμός του δικαστηρίου με δεύτερη διακοπή
Μεταφέρεται για 17 Ιουνίου η δικάσιμος για τον 69χρονο ντράμερ που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου– Γιατί ο Εισαγγελέας έκανε λόγο για εμπαιγμό του δικαστηρίου

Για εμπαιγμό του δικαστηρίου έκανε λόγο ο Εισαγγελέας της έδρας αντιδρώντας στην απουσία του συνηγόρου υπεράσπισης του 69χρονού ντράμερ που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ενός ανήλικου κοριτσιού από την ηλικία των 6 έως των 8 ετών.

Η δίκη του γνωστού ντράμερ δεν άρχισε, καθώς ο συνήγορος υπεράσπισης βρισκόταν σε άλλη δίκη και αγόρευε και αυτό πυροδότησε την αντίδραση του Εισαγγελέα που ανέφερε ότι η υπεράσπιση είχε εγκαίρως ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη δικάσιμο.

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία έχει διακοπεί άλλη μία φορά μετά από αίτημα της υπεράσπισης του κατηγορούμενου.

Όσο και να κωλυσιεργήσει δεν αποφεύγει την τελική κρίση 

«Όπως εύστοχα παρατήρησε ο επί της έδρας κ. εισαγγελέας, η υπεράσπιση του κατηγορουμένου κινήθηκε στα όρια του εμπαιγμού του δικαστηρίου. Προβλήθηκε και πάλι κώλυμα προσωρινό ως προς τη δυνατότητα παράστασης του κ. υπερασπιστή του και αφού η υπόθεση κρατήθηκε για μια ώρα, τελικώς προκρίθηκε η διακοπή της δίκης για 17 Ιουνίου, κατ’ απόλυτο σεβασμό των δικαιωμάτων του κατηγορούμενου. Ως γνωστό όμως δικαιώματα έχουν και τα θύματα και αυτά θα μιλήσουν τελευταία. Όσο και να κωλυσιεργήσει κανείς την τελική κρίση δεν μπορεί να την αποφύγει» ανέφερε σε δήλωση του ο δικηγόρος προς υποστήριξη της κατηγορίας, Παναγιώτης Παπαϊωάννου

Εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις ο 69χρονος

Στο δικαστήριο βρίσκονταν και ο 69χρονος, ο οποίος σημειωτέων αύριο απολογείται στη 14η ανακρίτρια για άλλες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών.  

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα