Λέων: «Το παιδί βασανίστηκε»- Σοκάρουν οι περιγραφές για τα όσα έζησε η Τζωρτζίνα
Ποιος έχει μπει στο στόχαστρο του Ανθρωποκτονιών για την προμήθεια της κεταμίνης

Την ανάγκη να πραγματοποιηθεί εξονυχιστικός έλεγχος όλων των ιατρικών δεδομένων για την 9χρονη Τζωρτζίνα Δασκαλάκη από την Πάτρα, εξέφρασε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο πρόεδρος της ιατροδικαστικής εταιρείας, Γρηγόρης Λέων.

«Δεν είμαι βέβαιος ότι όλα τα επεισόδια έχουν γίνει με τον ίδιο τρόπο, το παιδί βασανίστηκε» τόνισε ο κ. Λέων εξηγώντας πως το πρώτο επεισόδιο μπορεί να προέκυψε από μια προσπάθεια όπως τα δυο προηγούμενα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη.

Η χορήγηση της κεταμίνης στο παιδί όπως είπε ήταν η ύστατη απόπειρα της δολοφονίας του: «Το παιδί αυτό ήταν μεγαλόσωμο. Δεν θα μπορούσε να το κουμαντάρει ευκολά οπότε προφανώς η κεταμίνη ήταν ένα πολύτιμο εργαλείο για να αναισθητοποιηθεί το παιδί. Ήταν η ύστατη προσπάθεια αλλά όχι η μόνη».

Για το αν αντιστάθηκε είπε ότι ένα παιδάκι με εγκεφαλοπάθεια λόγω του πρώτου επεισόδιο, δεν μπορεί σωματικά να αντιδράσει αλλά μπορεί για παράδειγμα να φωνάξει ή να ζωγραφίσει.

«Όταν έχουμε 9 περιστατικά τα οποία έγιναν εκτός της επίβλεψης των γιατρών και μάλιστα με την παρουσία συγκεκριμένων ατόμων, δεν υπάρχει αμφιβολία παραπέμπουν σε εξωγενή παράγοντα που οδηγεί το παιδί είτε στο θάνατο είτε κοντά στο θάνατο , εάν δεν παραμβαίνουν οι γιατροί», τόνισε

Συγγενικό πρόσωπο της Πισπιρίγκου στο «κάδρο» για την προμήθεια της κεταμίνης

Το πρωί του Σαββάτου άνοιξε ο τάφος της Τζωρτζίνας προκειμένου να ανασυρθεί το τάμπλετ με το οποίο είχε θαφτεί το 9χρονο κοριτσάκι. Αστυνομικοί παρέλαβαν τον υπολογιστή – ταμπλέτα, ο οποίος πρόκειται να μεταφερθεί άμεσα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να ερευνηθεί εάν υπάρχουν σε αυτό στοιχεία που μπορούν να αντληθούν και να βοηθήσουν στην εξέλιξη της έρευνας για τον θάνατο του παιδιού.

Περισσότερη έμφαση, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το pelop.gr, δίδεται σε μια «συνεργασία» που θα μπορούσε να έχει η «Ρούλα Πισπιρίγκου με συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο έχει σχέση με …»ουσίες και… οινοπνεύματα», κατά το γνωστό τραγούδι»!

Στην Αστυνομία έχουν περιέλθει πληροφορίες για το άτομο αυτό, που ήταν τακτικός συνομιλητής της κατηγορουμένης πριν προφυλακισθεί. Από το άνοιγμα των 8 κινητών της Ρούλας, αλλά και από τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο, ενδέχεται να αποκαλυφθεί κάποιος «συνδυασμός» που θα φέρει στο φως τον τρόπο που έφθασε στα χέρια της η κεταμίνη, αν βέβαια δεν είναι κάποιος άλλος εκείνος που πιθανώς διοχέτευσε τη θανατηφόρο ουσία στον οργανισμό της κόρης της.

    Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

    Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

    Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

    Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

    2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

    Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

    ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

    Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

    σχετικά άρθρα

    πανεπιστημια
    Πιερρακάκης: Το σχέδιο για τα ψηφιακά πτυχία - Θυρίδες gov.gr και «ψηφιακός γκισές»
    Με ηλεκτρονική αίτηση μέσω του ptyxia.gov.gr και χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο Taxisnet και τον ΑΜΚΑ, φοιτητές, απόφοιτοι αλλά και...
    Πιερρακάκης: Το σχέδιο για τα ψηφιακά πτυχία - Θυρίδες gov.gr και «ψηφιακός γκισές»