Μάνος Δασκαλάκης για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έφυγα από το σπίτι γιατί έμαθα ότι είχε βρει άλλον άντρα»
Σύμφωνα με μαρτυρία «η Ρούλα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, έπεσε στην αντίληψη του Μάνου και στην ουσία τους έκανε τσακωτούς, τους έπιασε στα πράσα. Μέσα στο σπίτι, στον πρώτο όροφο»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, ο Μάνος Δασκαλάκης, φέρεται να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες περί απιστίας της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς φέρεται να κατέθεσε πως «έφυγα από το σπίτι γιατί έμαθα ότι η σύζυγός μου είχε βρει έναν άλλον άντρα, πράγμα που μου επιβεβαίωσε και η ίδια».

Ο πατέρας της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας, φαίνεται επίσης να λέει στην κατάθεσή του πως δεν είχε ζητήσει διαζύγιο αλλά είχε φύγει από το σπίτι. «Απλώς έφυγα από το σπίτι χωρίς να ανακοινώσω κάτι. Τέτοιου είδους ανακοίνωση έκανα αφού επήλθε ο θάνατος της Ίριδας» αναφέρει.

Πάτρα: Η κάμερα που κατέγραψε τον φερόμενο εραστή της Πισπιρίγκου

Παράλληλα σε νέες αποκαλύψεις που αφορούν στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη προέβη φίλος του Μάνου Δασκαλάκη ο οποίος ανέφερε ανέφερε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγικές σχέσεις οι οποίες έπεσαν στην αντίληψη του Μάνου:

Σύμφωνα με τον ίδιο «η Ρούλα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, έπεσε στην αντίληψη του Μάνου και στην ουσία τους έκανε τσακωτούς, τους έπιασε στα πράσα. Μέσα στο σπίτι, στον πρώτο όροφο».

«Υπάρχει κάμερα που έχει καταγράψει την είσοδο του εραστή της Ρούλας στο σπίτι»

Στον ΣΚΑΙ για το ίδιο θέμα μίλησε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος, με τις δηλώσεις του να συνάδουν με εκείνες του φίλου του Μάνου Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, υπάρχει πληθώρα μαρτυριών για τον φερόμενο εραστή της Ρούλας, αλλά και κάμερα η οποία τον έχει καταγράψει να μπαίνει στο σπίτι της οικογένειας.

«Εκείνο το οποίο δεν λέγεται, δεν λέγεται κυριολεκτικά, γιατί θα ανατριχιάσει η Ελλάδα αν ακουστεί, ποιος ήταν αυτός που έστω και πρόσκαιρα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που είχε τον μεγάλο καβγά με τον Μάνο» συμπλήρωσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pierrakakis
Οι πανεπιστημιακοί αποδομούν τις εξαγγελίες του υπουργού Παιδείας στη Σύνοδο Πρυτάνεων
Oι πανεπιστημιακοί περιγράφουν τη στάση της κυβέρνησης προς τα ΑΕΙ: «Στην πράξη τα υποβαθμίζει, περιορίζοντας την ενίσχυση που υποχρεούται να παρέχει...
Οι πανεπιστημιακοί αποδομούν τις εξαγγελίες του υπουργού Παιδείας στη Σύνοδο Πρυτάνεων
αμφιθεατρο
Φοιτητές: Από σήμερα έως και την Παρασκευή, 26/4/2024 οι αιτήσεις για κατ’ εξαίρεση μετεγγραφές και μετακινήσεις
Στην ειδική εφαρμογή των κατ’ εξαίρεση μετεγγραφών είναι διαθέσιμες οδηγίες για τη διαδικασία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης και των σχετικών...
Φοιτητές: Από σήμερα έως και την Παρασκευή, 26/4/2024 οι αιτήσεις για κατ’ εξαίρεση μετεγγραφές και μετακινήσεις