Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Διεκόπη η δίκη για την υπόθεση γυναικοκτονίας της Καρολάιν Κράουτς για τις 12 Απριλίου

Διεκόπη για τις 12 Απριλίου η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης του 34χρονου πιλότου για διακοπή της δίκης λόγω κωλύματος του συνηγόρου του.

Ο 34χρονος κατηγορούμενος οδηγήθηκε λίγο μετά τις 9:00 το πρωί στο εδώλιο, δήλωσε «έγγαμος και χήρος» και στη συνέχεια άκουσε το κατηγορητήριο.

Οι γονείς της 20χρονη Κάρολαιν εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο τους Θανάση Χαρμάνη δηλώνοντας παράσταση πολιτικής αγωγής. «Ο κ. Κράουτς έχει κινητικά προβλήματα και αδυνατεί να μετακινηθεί. Η μητέρα της ήθελε πολύ να παρευρεθεί αλλά οι γιατροί δεν της επέτρεψαν για να μην κλονιστεί η υγεία της» είπε ο νομικός παραστάτης της οικογένειας.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό και το αίτημα του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα για να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή για το θάνατο του σκυλιού της οικογένειας.

Από την συγκεκριμένη Φιλοζωική είχε υιοθετηθεί ο σκύλος της οικογένειας που κρεμάστηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι των Γλυκών Νερών, καθώς τον χρησιμοποίησε ως μέρος του σκηνικού για να πείσει ότι η οικογένεια έπεσε θύμα φονικής ληστείας.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εκτός από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση είναι αντιμέτωπος και με το αδίκημα της κακοποίησης ζώου το οποίο, επίσης, τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο προχώρησε στην κλήρωση των ενόρκων και στην έδρα ανέβηκαν μαζί με τις τρεις γυναίκες δικαστές τέσσερεις ένορκοι, δυο άνδρες και δυο γυναίκες.

Η Λυδία είναι ένα χαρούμενο παιδί

«Ο κύριος Κράουτς δεν μπορεί να μετακινηθεί. Και η μητέρα της Καρολάιν όπως είπαν οι ειδικοί η θέα του δολοφόνου της κόρης της που επί σαράντα μέρες θρηνούσε μαζί της για το θάνατο της κόρης της είναι βέβαιο ότι θα διαταράξει την ψυχική της υγεία που είναι ακρογωνιαίος λίθος για την ανατροφή της μικρής Λυδίας που είναι σήμερα δύο ετών» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Αθανάσιος Χαρμάνης.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στην μικρή Λυδία, την επιμέλεια της οποίας έχουν οι γονείς της Καρολάιν, τονίζοντας ότι «το παιδί παρακολουθείται σε αραιότερα διαστήματα από γιατρούς μεγαλώνει και είναι ένα χαρούμενο παιδί».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

nazi
«Γιαβόλ» – 4η έκδοση: Πώς ξεπλύθηκαν από το Ναζιστικό τους παρελθόν μεγάλες γερμανικές επιχειρήσεις
Προδημοσίευση από την εμπλουτισμένη νέα έκδοση του βιβλίου του Γιώργου Χαρβαλιά
«Γιαβόλ» – 4η έκδοση: Πώς ξεπλύθηκαν από το Ναζιστικό τους παρελθόν μεγάλες γερμανικές επιχειρήσεις
sklirinsi
Σκλήρυνση κατά πλάκας: Ενδείξεις της νόσου εμφανίζονται στο αίμα πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε ότι οι ασθενείς με αυτά τα αυτοαντισώματα είχαν αυξημένα επίπεδα νευροϊνιδίων χαμηλού μοριακού βάρους (Nfl), πρωτεϊνικά...
Σκλήρυνση κατά πλάκας: Ενδείξεις της νόσου εμφανίζονται στο αίμα πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα