roula pispirigkou
Τι λέει η οικογένεια του Μάνου για την κεταμίνη – «Συγγενικό της πρόσωπο ήταν μπλεγμένο με ναρκωτικά»

Σε τρία επίπεδα εστιάζουν οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, που εξακολουθεί να συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Αχαϊκής Πολιτείας» οι Αρχές αναζητούν περαιτέρω στοιχεία για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, προσπαθούν να αποσαφηνίσουν τι συνέβη με τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας – για τους οποίους διατάχθηκε κατεπείγουσα έρευνα – ενώ αναζητούν και το πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη.

Όπως είναι γνωστό η κεταμίνη, γνωστή και ως specialK, αποτελεί ναρκωτική ουσία και μάλιστα κάποια εποχή ήταν «στην μόδα» για χρήστες ναρκωτικών ουσιών. Προφανώς, κατά κάποια μέλη της οικογένειας Δασκαλάκη, η Ρούλα είχε τον τρόπο να προμηθευτεί αυτή την ουσία από το συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο είναι γνωστό στην οικογένεια του, εν διαστάσει συζύγου της.

Αρχικά, ειπώθηκε ότι η κεταμίνη μπορεί να προερχόταν από την φαρμακαποθήκη στην οποία εργάζονται ο Μάνος Δασκαλάκης και ο πατέρας του. Όμως μέχρι σήμερα και παρά τις έρευνες που έχουν γίνει δεν έχει αποδειχθεί κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Πολιτείας» στην οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη συζητούν έντονα το ενδεχόμενο η Ρούλα Πισπιρίγκου να κατάφερε να προμηθευτεί τη συγκεκριμένη ουσία από συγγενικό της πρόσωπο που εμπλέκεται εδώ και χρόνια με υποθέσεις ναρκωτικών στην Πάτρα.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πού βρήκε την κεταμίνη

Η κεταμίνη είναι η ουσία που βρήκαν οι ιατροδικαστές στην άτυχη Τζωρτζίνα μετά την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε, ενώ παράλληλα οι γιατροί βρήκαν και δεύτερη ύποπτη ουσία που χορηγήθηκε στο 9χρονο κορίτσι. Τα ερωτήματα που εγείρονται, είναι πώς μία μητέρα, μπορεί να βρήκε την κεταμίνη, να προμηθεύτηκε την ουσία που δίνεται μόνο σε γιατρούς και με πολύ συγκεκριμένα ιατρικά πρωτόκολλα και να την χορήγησε στην άτυχη κόρη της.

Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές, όπως είναι γνωστό ψάχνουν στο κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου, τις απαντήσεις για την κεταμίνη. Στο στόχαστρο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν μπει τα κινητά τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούσε η 33χρονη κατηγορούμενη για φόνο. Οι ειδικοί ανοίγουν και ανασύρουν ακόμα και σβησμένα αρχεία για να έχουν την ακτινογραφία των κινήσεών της.

Επαφές στα social media, αναζητήσεις στο διαδίκτυο, αγορές καλλυντικών και φαρμάκων από καταστήματα του internet σε Ελλάδα και εξωτερικό ελέγχονται εξονυχιστικά σε μια προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα και να χαρτογραφηθεί η διαδρομή της κεταμίνης. Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι με κάποιο τρόπο προμηθεύτηκε μεγάλη ποσότητα κεταμίνης, καθώς σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα χορηγήθηκε εννέα φορές στην μικρή Τζωρτζίνα, μέχρι τελικά να καταφέρει να της πάρει τη ζωή στα τέλη Ιανουαρίου

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανεπιστημια
Πιερρακάκης: Το σχέδιο για τα ψηφιακά πτυχία - Θυρίδες gov.gr και «ψηφιακός γκισές»
Με ηλεκτρονική αίτηση μέσω του ptyxia.gov.gr και χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο Taxisnet και τον ΑΜΚΑ, φοιτητές, απόφοιτοι αλλά και...
Πιερρακάκης: Το σχέδιο για τα ψηφιακά πτυχία - Θυρίδες gov.gr και «ψηφιακός γκισές»
ερασαμους
Erasmus+: Το 32ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Green Revolution the Best Solution»
Τα θέματα που διαπραγματεύτηκαν μαθητές και εκπαιδευτικοί αφορούσαν την περιβαλλοντική ρύπανση, την υποβάθμιση του περιβάλλοντος και την κλιματική...
Erasmus+: Το 32ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Green Revolution the Best Solution»