Πέντε απόπειρες δολοφονίας κατά της Τζωρτζίνας σε 13 ώρες

H Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται πως έκανε πέντε απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά της 9χρονης Τζωρτζίνας σε διάστημα 13 ωρών.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα και τα στοιχεία της δικογραφίας, παρουσιάζεται και η χρονική σειρά με την οποία φαίνεται να έχει χορηγήσει μικρότερες δόσεις κεταμίνης την παραμονή του θανάτου του παιδιού, στις 28/01/2022.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, στις 11:00 το πρωί το παιδί παρουσιάζει το πρώτο επεισόδιο με ταχυκαρδία, μυδρίαση και άλλα φαινόμενα για τουλάχιστον τριάμισι λεπτά.

Περίπου 25 λεπτά αργότερα, στις 11:25 παρουσιάζει παρόμοιο επεισόδιο διάρκειας ενάμιση λεπτού, το οποίο λύθηκε αυτόματα, την ίδια ημέρα στις 14:30 καταγράφεται ένα ακόμη επεισόδιο για τρία λεπτά με αυτόματη λύση, ενώ υπήρξε ένα ακόμη στις 18:03 διάρκειας ενάμιση λεπτού, αλλά και τα μεσάνυχτα της ίδια ημέρας με αυτόματη ύφεση, χωρίς να παρουσιάζεται επιληπτική δραστηριότητα.

Στο παιδί, η χαριστική βολή δόθηκε το μεσημέρι της επομένης ημέρας (29/01), στις 14:28, όταν οι γιατροί βρήκαν την Τζωρτζίνα πλήρως απνοϊκή μέσα στο δωμάτιο και παρά τις προσπάθειες, δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν.

Στο «κάδρο» των ερευνών και ο Μάνος Δασκαλάκης. Από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι ο πατέρας ήταν παρών σε περιστατικό κατά το οποίο η 9χρονη Τζωρτζίνα υπέστη σοβαρή κρίση στο Καραμανδάνειο, στις 14/01/2021, γεγονός που γεννά ερωτήματα για την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

OPSYD
Νέοι πίνακες εκπαιδευτικών: Πώς ανεβαίνουν τα δικαιολογητικά στο ΟΠΣΥΔ
Οδηγίες βήμα προς βήμα με εικόνες για την υποβολή των δικαιολογητικών στο ΟΠΣΥΔ στο πλαίσιο των νέων πινάκων ΑΣΕΠ
Νέοι πίνακες εκπαιδευτικών: Πώς ανεβαίνουν τα δικαιολογητικά στο ΟΠΣΥΔ
Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η είσοδος του υπουργείου
Παιδεία: Στα 645 εκατ. ευρώ οι πιστώσεις του Αναπτυξιακού Προγράμματος 2026
Αναλυτικά τα ποσά που θα λάβει το υπουργείο Παιδείας για κοινωνική ανάπτυξη, αθλητισμό, ψηφιακή μετάβαση και τριτοβάθμια εκπαίδευσης
Παιδεία: Στα 645 εκατ. ευρώ οι πιστώσεις του Αναπτυξιακού Προγράμματος 2026