peripoliko astinomia perama
Ομολόγησε τη φρικτή δολοφονία της οικογένειας ο 60χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής

Τη φρικτή δολοφονία της οικογένειας στην Ανδραβίδα ομολόγησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής.

O άνδρας εντοπίστηκε να οδηγεί ένα μπλε φορτηγάκι Mazda, στην Περιμετρική Οδό της Πάτρας, στο ύψος του Παμπελοννησιακού. Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν αρχικά στην αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας, όπου παρέμεινε όλο το βράδυ στο αστυνομικό μέγαρο της οδού Ερμού και το πρωί του Σαββάτου μεταφέρθηκε στον Πύργο.

Ο 60χρονος συνελήφθη χωρίς να προβάλει οποιαδήποτε αντίσταση.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το αγροτικό αυτοκίνητο με το οποίο κινήθηκε χθες το βράδυ ο 60χρονος από περιοχή της Ηλείας στην Πάτρα, ερευνάται από αστυνομικούς του εγκληματολογικού γραφείου της Ασφάλειας Πατρών.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο 60χρονος Δ.Β., κάτοικος Ανδραβίδας, και πατέρας δύο παιδιών, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια που δολοφονήθηκε. Μαρτυρίες κατοίκων κάνουν λόγο για έναν άνδρα σκληρό, ο οποίος είχε πολλές φορές στο παρελθόν επιδείξει ακραίες συμπεριφορές. Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, ο 60χρονος παλιότερα είχε πυροβολήσει έναν συγχωριανό του άνευ ουσιαστικού λόγου.

Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα, λόγω κάποιων οικονομικών δυσκολιών, το ζευγάρι χρωστούσε ορισμένα ενοίκια στον δράστη. Ο 60χρονος για το λόγο αυτό καβγάδιζε συχνά και έντονα με τον δολοφονηθέντα σύζυγο.

Ουσιαστικά ο άνδρας φέρεται να δολοφόνησε το ζευγάρι και τα δύο μικρά παιδιά του για ορισμένα ενοίκια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πρότυπα σχολεία, μαθητές, τάξη, σχολείο
Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία: Θέματα και απαντήσεις γραπτής δοκιμασίας
Τα φετινά θέματα και οι απαντήσεις της γραπτής δοκιμασίας για Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία
Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία: Θέματα και απαντήσεις γραπτής δοκιμασίας