Οικογενειακή τραγωδία στην Ανδραβίδα: Αναζητείται ο πρώην σύζυγος για την τετραπλή δολοφονία
Ανατροπή στην οικογενειακή τραγωδία – Γιατί αναζητείται ο πρώην σύζυγος της γυναίκας

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την φρικτή οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Ανδραβίδα του Νομού Ηλείας.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο πατέρας της οικογένειας δολοφόνησε τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Μάλιστα, τα άψυχα σώματα της οικογένειάς του εντόπισε ο μεγαλύτερος γιος περίπου 10 ετών, ο οποίος έλειπε από το σπίτι την ώρα της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 10χρονος πήρε το πρώτο αδερφάκι που βρήκε και στη συνέχεια έτρεξε στην εκκλησία της Ανδραβίδας για να ζητήσει βοήθεια.

Ωστόσο, το σενάριο της τριπλής δολοφονίας και της αυτοκτονίας του δράστη απομακρύνεται και οι έρευνες των αρχών στρέφονται πλέον προς τον πρώην σύζυγο της γυναίκας.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο πρώην σύζυγος είναι και ο πατέρας του μεγαλύτερου παιδιού που εντόπισε τα μέλη της οικογένειάς του νεκρά όταν επέστρεψε στο σπίτι.

Όπως μετέδωσε το ραδιόφωνο της ΕΡΤ, τα τέσσερα πτώματα παρέμειναν στο σπίτι μέχρι το πρωί της Πέμπτης, καθώς οι αρχές ανέμεναν το φως της ημέρας για να εξεταστούν διεξοδικά από τον ιατροδικαστή.

Τα τέσσερα δολοφονημένα μέλη της οικογένειας φέρουν τραύματα από μαχαίρι και 9αρι όπλο. Σημειώνεται πως το ένα παιδί ήταν δύο ετών και το άλλο μόλις ενός έτους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα