dolofonia andravida
Νέα δεδομένα στη δολοφονία οικογένειας στην Ανδραβίδα - Ενδείξεις ότι ο πατέρας δεν είναι ο δράστης - Εξετάζεται η εμπλοκή άλλου ατόμου

Νέα δεδομένα προκύπτουν από την έρευνα των αρχών για τα τέσσερα νεκρά μέλη οικογένειας στην Ανδραβίδα. Αν και τοπικά ΜΜΕ έκαναν αρχικά λόγο για διπλή γυναικοκτονία και παιδοκτονία, πλέον εξετάζεται η εμπλοκή άλλου προσώπου.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, αρχικά θεωρήθηκε ότι δράστης ήταν ο πατέρας της οικογένειας, ο οποίος φερόταν να αυτοκτόνησε αφού δολοφόνησε την σύζυγο και τα δύο παιδιά τους.

Όμως οι νεότερες πληροφορίες αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο δράστης του εγκλήματος να ήταν άλλο πρόσωπο

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τοπικά ΜΜΕ, τα παιδιά εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού με ενδείξεις ασφυξίας, ενώ ο πατέρας και η μητέρα στην αυλή της κατοικίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ilialive.gr, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για χτύπημα με τσεκούρι στον πατέρα και πνιγμό για τα παιδιά.

Το μοναδικό μέλος της οικογένειας που γλίτωσε από τη μανία του δράστη, ήταν το μεγαλύτερο παιδί, ηλικίας περίπου 11 ετών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν βρισκόταν στο σπίτι, όταν συνέβη το στυγερό έγκλημα, ενώ φέρεται να ήταν εκείνο που βρήκε νεκρούς τη μητέρα, τον πατέρα και τα αδέρφια του.

Το αγόρι, σύμφωνα με μαρτυρίες, μετέφερε σοκαρισμένο το ένα αδελφάκι του, καλώντας σε βοήθεια. Άμεσα μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Γαστούνης όπου έγινε προσπάθεια ανάνηψής του, χωρίς όμως επιτυχία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα