dhhmosiografos oukrania
«Δόξα τω Θεώ η οικογένειά μου είναι ασφαλής» δήλωσε η Μαλτσένσκα. Η δημοσιογράφος αναγνωρίζει το βομβαρδισμένο και μερικώς κατεστραμμένο από τους βομβαρδισμούς σπίτι της οικογένειάς της στις φωτογραφίες. 

Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της εμφάνισης, και όσο βρισκόταν ζωντανά στον αέρα εκπομπής, η δημοσιογράφος του BBC στην Ουκρανία, Όλγα Μαλχέβσκα, είδε το σπίτι της στο Κίεβο βομβαρδισμένο ενώ εξομολογήθηκε, στην παρουσιάστρια της εκπομπής, ότι δεν μπορούσε να βρει την οικογένειά της.

«Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ξέραμε ότι όντως ήταν το σπίτι της που είχε πληγεί» σχολιάζει το BBC.

Η δημοσιογράφος δήλωσε ότι έλαβε μήνυμα από τη μητέρα της που είχε κρυφτεί σε ένα υπόγειο, γλιτώνοντας τους νυχτερινούς βομβαρδισμούς στην πολυκατοικία της στο πολιορκούμενο Κίεβο.

Δείτε παρακάτω:

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αγωνιστική Παρέμβαση
Αγωνιστική Παρέμβαση: Γιατί δεν έχει συγκροτηθεί σε σώμα το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ;
Στον «πάγο» η συγκρότηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Ηρακλείου – Σφοδρή επίθεση της Αγωνιστικής Παρέμβασης σε ΠΑΜΕ και ΣΥΝΕΚ-ΠΕΚ
Αγωνιστική Παρέμβαση: Γιατί δεν έχει συγκροτηθεί σε σώμα το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ;
revenge_porn
Ηλεία: 17χρονος κατηγορείται για εκδικητική πορνογραφία σε βάρος ανήλικης μαθήτριας
Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος του νεαρού μετά από καταγγελία γονέα – η υπόθεση θα προωθηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.
Ηλεία: 17χρονος κατηγορείται για εκδικητική πορνογραφία σε βάρος ανήλικης μαθήτριας