Δολοφονία Άλκη: Πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ο ένας από τους οκτώ συλληφθέντες
Δέκα εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί από την ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού. Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί οκτώ νέα άτομα.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του νεαρού Άλκη. Χθες Κυριακή η αστυνομία σταδιακά συνέλαβε 6 άτομα. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο οδηγός Γ.Κ. του δεύτερου αυτοκινήτου, το οποίο συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο Γ.Κ είναι πρώην ποδοσφαιριστής στην παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ, υπάλληλος σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας υποδημάτων και οργανωμένος στη ΘΥΡΑ 4.

Μάλιστα o Γ.Κ είναι φίλος, στο Facebooκ με τον 20χρονο Αλβανό ο οποίος έχει διαφύγει στη χώρα του και καταζητείται.

Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δύο ακόμη ατόμων που εμπλέκονται στη δολοφονία του 19χρονου και συγκλόνισε το πανελλήνιο συνεχίζονται.

Οι εξελίξεις βήμα βήμα

Η αστυνομία στη διάρκεια της Κυριακή προχώρησε σταδιακά στη σύλληψη οκτώ ατόμων, οι οποίοι είναι ύποπτοι για την δολοφονία του 19χρονου στη Χαριλάου.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η ΕΛ.ΑΣ με μια πρώτη ανακοίνωση γνωστοποίησε ότι είχε προχωρήσει στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, ηλικίας από 19 έως 22, όλοι τους ηγετικά μέλη συνδέσμου του ΠΑΟΚ

Λίγο αργότερα το βράδυ της Κυριακής προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ με μια δεύτερη ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι είχε προχωρήσει σε δύο νέες συλλήψεις για τη δολοφονία του Άλκη με τις συνολικές συλλήψεις να φτάνουν τις έξι εκτός από τον 23χρονο που συνελήφθη τις προηγούμενες μέρες.

Σε μια τρίτη ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ αργά το βράδυ της Κυριακής γνωστοποίησε ότι συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, ως εμπλεκόμενα στην προαναφερόμενη υπόθεση.

Από τους συλληφθέντες οι επτά είναι Έλληνες και ο ένας Αλβανός. Ο ένας από τους συλληφθέντες, ο Γ.Κ είναι πρώην ποδοσφαιριστής στην παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ, οι συλληφθέντες ανήκουν σε ομάδα κρούσης οπαδικής βίας, γνωστοί στις αρχές της Θεσσαλονίκης.

Ένα από τα εντάλματα σύλληψης αφορά και στον 20χρονο, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος διέφυγε στη χώρα του λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του Άλκη. Η αλβανική αστυνομία έχει στη διάθεσή της τα στοιχεία του αυτοκινήτου με το οποίο μπήκε στη χώρα και προσπαθεί να τον εντοπίσει. Αναζήτησε τον 20χρονο στο σπίτι του, στο χωριό του που βρίσκεται κοντά στην Κορυτσά αλλά δεν τον βρήκε.

Όλοι οι κατηγορούμενοι ταυτοποιήθηκαν από βίντεο και από ευρήματα σε συνδέσμους μετά τις έρευνες της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα εντάλματα αναφέρουν ως κατηγορίες την ανθρωποκτονία από πρόθεση με δόλο και από κοινού. Δεν αναφέρεται σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης προς ώρας τουλάχιστον.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και για άλλα άτομα, που εμπλέκονται στη φονική επίθεση.

Η τελευταία ανακοίνωση της αστυνομίας αργά το βράδυ της Κυριακής

«Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων ανακοινώσεων που εκδόθηκαν από την Υπηρεσία μας και αφορούν σε σύλληψη, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων, έξι ατόμων, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο επιπλέον Εντάλματα σύλληψης. Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, ως εμπλεκόμενα στην προαναφερόμενη υπόθεση».

Με τρίτη ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ αργά το βράδυ

Η ανακοίνωσης της αστυνομίας το βράδυ της Κυριακής

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, που εκδόθηκε νωρίτερα από την Υπηρεσία μας, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο ακόμη Εντάλματα σύλληψης.

Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου, που έλαβε χώρα στην περιοχή Χαριλάου, την 01-02-2022.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας το απόγευμα της Κυριακής

Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών για υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, εκδόθηκαν σήμερα δέκα (10) Εντάλματα σύλληψης.

Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ήδη τέσσερις (4) εκ των εμπλεκομένων. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Σήμερα η απολογία του 23χρονου

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα απολογείται ο 23χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονική επίθεση, με οπαδικά κίνητρα.

Ανακοίνωση Θεοδωρικάκου

Τις εξελίξεις στις έρευνες για την άνανδρη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, σχολίασε με ανακοίνωση του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος είχε τονίσει από την πρώτη στιγμή ότι αποτελεί ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία, η σύλληψη των δραστών.

«Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι είναι ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία, για την δικαιοσύνη ,για την πολιτεία συνολικά , η έρευνα για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη να φτάσει μέχρι το τέλος. Να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Αυτό ήταν και είναι το καθήκον του κράτους δικαίου και αυτό γίνεται πραγματικότητα τώρα. Άμεση απόδοση δικαιοσύνης και πρωτοβουλίες για να μπει τέλος σε αυτή την παράλογη βία και τον χουλιγκανισμό», τονίζει ο κ. Θεοδωρικάκος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: Αυτές είναι οι προκλήσεις και αυτοί οι στόχοι μας για την εκπαίδευση το αμέσως επόμενο ιάστημα
Σοφία Ζαχαράκη: Η δημογραφική αλλαγή, ο ανασχεδιασμός του εκπαιδευτικού χάρτη και η μεταρρύθμιση της σχολικής διακυβέρνησης με περισσότερη αυτονομία...
Σοφία Ζαχαράκη: Αυτές είναι οι προκλήσεις και αυτοί οι στόχοι μας για την εκπαίδευση το αμέσως επόμενο ιάστημα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
Σχέδιο για Ψυχιατρικό έλεγχο μόνιμων εκπαιδευτικών επεξεργάζεται το Υπουργείο Παιδείας - Περιοδική επανεκτίμηση της ψυχολογικής τους κατάστασης
Το υπουργείο Παιδείας εξετάζει τη δημιουργία ειδικού τμήματος υποστήριξης για εκπαιδευτικούς με ψυχολογικά ή διοικητικά προβλήματα και την εφαρμογή...
Σχέδιο για Ψυχιατρικό έλεγχο μόνιμων εκπαιδευτικών επεξεργάζεται το Υπουργείο Παιδείας - Περιοδική επανεκτίμηση της ψυχολογικής τους κατάστασης
texniti noimosini
Θα αντικαταστήσει η τεχνητή νοημοσύνη τους εκπαιδευτικούς; Τέσσερα σενάρια για το μέλλον της εκπαίδευσης
Η τεχνητή νοημοσύνη (ΤΝ) έχει περάσει πια από τα ερευνητικά εργαστήρια στις σχολικές και πανεπιστημιακές αίθουσες
Θα αντικαταστήσει η τεχνητή νοημοσύνη τους εκπαιδευτικούς; Τέσσερα σενάρια για το μέλλον της εκπαίδευσης