kapravelos
Ο Άλκης μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο - Από θαύμα τα άλλα δύο παιδιά κρατήθηκαν στη ζωή δηλώνει ο Νίκος Καπραβέλος

Συγκλονίζει η μαρτυρία του Διευθυντή ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», Νίκου Καπραβέλου, για τον Άλκη και τους φίλους του. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι από θαύμα τα δύο παιδιά κρατήθηκαν στη ζωή μετά την άγρια επίθεση στη Χαριλάου, ενώ για τον 19χρονο δήλωσε ότι μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο

«Είχαμε και τα δύο παιδιά ακόμα, κάνουμε το σταυρό μας στο νοσοκομείο που με τέτοιο ξυλοδαρμό, τέτοιους μώλωπες, τέτοια τραύματα, δεν είχαμε εσωτερικές αιμορραγίες, δεν είχαμε προβλήματα σε άλλα εσωτερικά όργανα, ειλικρινά κρατήσαμε τα δύο τα παιδιά τα άλλα. Δυστυχώς ήρθε το παιδί (σ.σ Άλκης) ήταν νεκρό…», ανέφερε ο κ. Καπραβέλος.

Αυτό που είδαμε, υπογράμμισε ο κ. Καπραβέλος, δεν είναι οπαδική βία, είναι δολοφονική ενέργεια. «Εμείς είμαστε φίλαθλοι στη Θεσσαλονίκη, άλλο φίλαθλος, άλλος οπαδός, άλλο εγκληματίας»

«Έπρεπε να δείτε τα δυο τα παιδιά που είναι ζωντανά, κάνουμε το σταυρό μας, κάναμε αξονικές να δούμε αν έχουν εσωτερικά τραύματα. Είναι μια χαρά», διαβεβαίωσε ο γιατρός. 

Σημειώνεται ότι το μπαράζ ελέγχων της αστυνομίας σε οπαδικούς συνδέσμους επεκτάθηκε και στην Αθήνα, ενώ ενώπιον των εισαγγελικών αρχών της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν παράγοντες των τριών μεγάλων ομάδων της Θεσσαλονίκης προκειμένου να συνδράμουν τις αρχές στην εξιχνίαση της δολοφονίας του άτυχου Άλκη.

Οι έρευνες για τη σύλληψη των συνεργών του 23χρονου βασικού υπόπτου συνεχίζονται ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα καλέσουν τις επόμενες ημέρες όλους τους εμπλεκομένους, κόμματα και αθλητικές ομάδες να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την εξυγίανση του χώρου και να παραμείνουν σε διαρκή επαφή για να ξεριζώσουν τα κακοποιά στοιχεία από τα γήπεδα και τους αθλητικούς χώρους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα