kapravelos
Ο Άλκης μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο - Από θαύμα τα άλλα δύο παιδιά κρατήθηκαν στη ζωή δηλώνει ο Νίκος Καπραβέλος

Συγκλονίζει η μαρτυρία του Διευθυντή ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», Νίκου Καπραβέλου, για τον Άλκη και τους φίλους του. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι από θαύμα τα δύο παιδιά κρατήθηκαν στη ζωή μετά την άγρια επίθεση στη Χαριλάου, ενώ για τον 19χρονο δήλωσε ότι μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο

«Είχαμε και τα δύο παιδιά ακόμα, κάνουμε το σταυρό μας στο νοσοκομείο που με τέτοιο ξυλοδαρμό, τέτοιους μώλωπες, τέτοια τραύματα, δεν είχαμε εσωτερικές αιμορραγίες, δεν είχαμε προβλήματα σε άλλα εσωτερικά όργανα, ειλικρινά κρατήσαμε τα δύο τα παιδιά τα άλλα. Δυστυχώς ήρθε το παιδί (σ.σ Άλκης) ήταν νεκρό…», ανέφερε ο κ. Καπραβέλος.

Αυτό που είδαμε, υπογράμμισε ο κ. Καπραβέλος, δεν είναι οπαδική βία, είναι δολοφονική ενέργεια. «Εμείς είμαστε φίλαθλοι στη Θεσσαλονίκη, άλλο φίλαθλος, άλλος οπαδός, άλλο εγκληματίας»

«Έπρεπε να δείτε τα δυο τα παιδιά που είναι ζωντανά, κάνουμε το σταυρό μας, κάναμε αξονικές να δούμε αν έχουν εσωτερικά τραύματα. Είναι μια χαρά», διαβεβαίωσε ο γιατρός. 

Σημειώνεται ότι το μπαράζ ελέγχων της αστυνομίας σε οπαδικούς συνδέσμους επεκτάθηκε και στην Αθήνα, ενώ ενώπιον των εισαγγελικών αρχών της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν παράγοντες των τριών μεγάλων ομάδων της Θεσσαλονίκης προκειμένου να συνδράμουν τις αρχές στην εξιχνίαση της δολοφονίας του άτυχου Άλκη.

Οι έρευνες για τη σύλληψη των συνεργών του 23χρονου βασικού υπόπτου συνεχίζονται ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα καλέσουν τις επόμενες ημέρες όλους τους εμπλεκομένους, κόμματα και αθλητικές ομάδες να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την εξυγίανση του χώρου και να παραμείνουν σε διαρκή επαφή για να ξεριζώσουν τα κακοποιά στοιχεία από τα γήπεδα και τους αθλητικούς χώρους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καθηγητές
Όταν το σχολείο τελειώνει στις 14:00… αλλά οι απαιτήσεις συνεχίζονται
Η αλήθεια είναι σκληρή: κάθε ώρα που ένας δάσκαλος ή καθηγητής περνά στην τάξη, είτε για «απασχόληση» είτε για αντικατάσταση, είναι διδακτικό έργο....
Όταν το σχολείο τελειώνει στις 14:00… αλλά οι απαιτήσεις συνεχίζονται
tameio.jpg
Συντάξεις: Πόσα κερδίζουν ανά Ταμείο οι συνταξιούχοι το 2026 και το 2027 με την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς
Συντάξεις: Έως 312 ευρώ πάνω το 2026 και έως 696 ευρώ το 2027 [Αναλυτικοί πίνακες]
Συντάξεις: Πόσα κερδίζουν ανά Ταμείο οι συνταξιούχοι το 2026 και το 2027 με την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς