Φοιτητές ΑΠΘ για δολοφονία 19χρονου: «Ο Άλκης ήταν ένας από εμάς»
«Ο Άλκης ήταν ένας από μας και στην θέση του θα μπορούσε να βρίσκεται ο καθένας μας»

Την αποτρόπαια πράξη δολοφονίας του 19χρονου Άλκη και πρωτοετή συναδέλφου τους, καταδικάζει ο Σύλλογος Φοιτητών του Οικονομικού Αριστοτέλειο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ζητά την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.

«Ο Άλκης ήταν ένας από μας και στην θέση του θα μπορούσε να βρίσκεται ο καθένας μας», τονίζουν και συμπληρώνουν πως έρχεται ξανά στο προσκήνιο η οπαδική βία και η εγκληματική δράση διάφορων συμμοριών που το τελευταίο διάστημα οξύνεται, τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και αλλού.

Οι φοιτητές ανακοινώνουν πως θα πραγματοποιήσουν το επόμενο διάστημα συζητήσεις για την καταδίκης της οπαδικής βίας και το πώς αυτή συνδέεται με τα επαγγελματικά συμφέροντα. 

Aναλυτικά

Απόφαση του Συλλόγου Φοιτητών Οικονομικού  σχετικά με την αποτρόπαια δολοφονία του 19χρονου συναδέλφους μας.

Ο ΣΦ Οικονομικού καταδικάζει την αποτρόπαια πράξη της δολοφονίας του 19χρονου πρωτοετή συναδέλφου μας που φέρνει για μια ακόμη φορά στο προσκήνιο την οπαδική βία, αλλά και την εγκληματική δράση διάφορων συμμοριών στη Θεσσαλονίκη κι αλλού, που οξύνεται το τελευταίο διάστημα.

Ο Άλκης ήταν ένας από μας και στην θέση του θα μπορούσε να βρίσκεται ο καθένας μας.

Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία των δραστών και στρέφουμε τον αγώνα μας απέναντι τόσο στην οπαδική βία όσο και στις αιτίες που την γεννούν.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του θύματος.

Το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουμε σε εκδηλώσεις και συζητήσεις για την καταδίκη της οπαδικής βίας και την σύνδεση της μετα τα επαγγελματικά συμφέροντα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δημήτρης Πολυχρονιάδης, ΣΕΠΕ
Δημήτρης Πολυχρονιάδης: Στο εδώλιο ο Πρόεδρος του ΣΕΠΕ Αμαρουσίου για τα «ενιαία κείμενα»
«Η σιγή νεκροταφείου στα σχολεία δεν θα περάσει»: Ξεσπά ο κλάδος των εκπαιδευτικών για τη δίκη Πολυχρονιάδη
Δημήτρης Πολυχρονιάδης: Στο εδώλιο ο Πρόεδρος του ΣΕΠΕ Αμαρουσίου για τα «ενιαία κείμενα»
xristos pilalis
Από τον «παιδαγωγικό έλεγχο» στην παιδαγωγική πειθάρχηση: Η επίκληση του «δικαιωματισμού» ως ερμηνεία των προβλημάτων του σχολείου
Με αφορμή άρθρο στο alfavita και τις κυβερνητικές επιλογές εκπαιδευτικής πολιτικής
Από τον «παιδαγωγικό έλεγχο» στην παιδαγωγική πειθάρχηση: Η επίκληση του «δικαιωματισμού» ως ερμηνεία των προβλημάτων του σχολείου