Σπουδαστές ΔΙΕΚ: Καταγγελία για παρεμπόδιση εκλογών από την αστυνομία
Καταγγελία του Συλλόγου Σπουδαστών Δ.ΙΕΚ Αττικής για την παρεμπόδιση της εκλογικής διαδικασίας του Συλλόγου Σπουδαστών Δ. ΙΕΚ της Θεσσαλονίκης, από την αστυνομία

Ο Σύλλογος Σπουδαστών Δ.ΙΕΚ Αττικής, καταγγέλλει την παρεμπόδιση της εκλογικής διαδικασίας του Συλλόγου Σπουδαστών Δ. ΙΕΚ της Θεσσαλονίκης από δυνάμεις της αστυνομίας.

Όπως καταγγέλλουν, η διοίκηση του Δ.ΙΕΚ Νεάπολης Θεσσαλονίκης κάλεσε την αστυνομία την ώρα της ομαλής διεξαγωγής των εκλογών, ενώ κάνει λόγο για «οξυμένα αντανακλαστικά» του κρατικού μηχανισμού, μόνο στις περιπτώσεις που πρέπει να αντιμετωπίσει μαθητές, σπουδαστές και εργαζόμενους.

«Ως ΣΥ.Σ.Δ.ΙΕΚ Αττικής εκφράζουμε την αμέριστη στήριξή μας τους συναδέλφους μας στη Θεσσαλονίκη. Οι σπουδαστές της Θεσσαλονίκης να στείλουν δυναμικά την απάντησή τους! Να συμμετέχουν ακόμα πιο μαζικά στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου τους», όπως επισημαίνουν. 

Αναλυτικά

Την ώρα που οι συνάδελφοι/σσες στη Θεσσαλονίκη οργανώνουν τον αγώνα τους απέναντι στις πολιτικές που τους στερούν το δικαίωμα να σπουδάσουν αξιοπρεπώς, μέσα και από τις εκλογές τους, φαίνεται ότι αυτή ακριβώς η προσπάθεια τους ενοχλεί!

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση της διοίκησης του Δ.ΙΕΚ Νεάπολης Θεσσαλονίκης να καλέσει την αστυνομία την ώρα που διεξαγόταν ομαλά η εκλογική διαδικασία! Απορούμε, τι τους ενοχλεί; Γιατί δεν έδειξε τα ίδια αντανακλαστικά για τα δεκάδες προβλήματα των σπουδαστών; Για τις απλήρωτες πρακτικές, τον ανύπαρκτο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, τα ανύπαρκτα συγγράμματα μαθημάτων; Αντί γι’ αυτά, επέλεξε να σταθεί απέναντι στους σπουδαστές και τις δίκαιες διεκδικήσεις τους.

Οξυμένα αντανακλαστικά φάνηκαν πάντως να υπάρχουν και στον κρατικό μηχανισμό, για άλλη μια φορά, όταν είναι να αντιμετωπίσει σπουδαστές, φοιτητές, τους εργαζόμενους που οργανώνονται. Όταν πρόκειται βέβαια για φασιστικές ομάδες που απειλούν, προπηλακίζουν, χτυπούν, μαχαιρώνουν, με γνωστά ονοματεπώνυμα μάλιστα, όπως στα ΕΠΑΛ της Θεσσαλονίκης, φαίνεται να μην είναι σε τέτοια ετοιμότητα!
Ως ΣΥ.Σ.Δ.ΙΕΚ Αττικής εκφράζουμε την αμέριστη στήριξή μας τους συναδέλφους μας στη Θεσσαλονίκη!

Η στάση διοικήσεων και αστυνομίας μάς δείχνει το δρόμο! Δείχνει ότι η οργάνωσή μας είναι αυτή που μετράνε και φοβούνται!

Οι σπουδαστές της Θεσσαλονίκης να στείλουν δυναμικά την απάντησή τους! Να συμμετέχουν ακόμα πιο μαζικά στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου τους!

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ Αττικής

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ιασωνας
Τροχαίο στην Βουλή: Οι αστυνομικοί πήγαν να ρίξουν ευθύνες στον νεκρό Ιάσονα
Ο βασικός αυτόπτης μάρτυρας και συνοδηγός του οχήματος επιχείρησε με την κατάθεσή του να αποδώσει εμμέσως ευθύνες στο νεαρό οδηγό της μηχανής
Τροχαίο στην Βουλή: Οι αστυνομικοί πήγαν να ρίξουν ευθύνες στον νεκρό Ιάσονα