Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Αστυνομικοί απεγκλώβισαν μία ανήλικη που έπρεπε να χειρουργηθεί
Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και μετέφεραν το κορίτσι στην πλάτη τους μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας

Στους απεγκλωβισμούς ενός μικρού κοριτσιού, του πατέρα της και ενός στρατιωτικού ιατρού προχώρησαν τα ξημερώματα οι αστυνομικές αρχές στην Περιφερειακή Υμηττού.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, ομάδα ΟΠΚΕ στις 00.30 ερευνούσε για εγκλωβισμένα άτομα στην Περιφερειακή Υμηττού. Προτεραιότητα, ήταν ο απεγκλωβισμός μικρού κοριτσιού, ο πατέρας του οποίου είχε ενημερώσει ότι βρίσκονται για ώρες στο χιόνι και το κοριτσάκι έπρεπε το πρωί να πάει σε νοσοκομείο για να χειρουργηθεί.

Για αρκετά χιλιόμετρα οι αστυνομικοί κινούνταν πεζή με κουτί πρώτων βοηθειών, καθώς η προσέγγιση με όχημα ήταν αδύνατη. Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και μετέφεραν το κορίτσι στην πλάτη τους μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας, απ' όπου μαζί με τον πατέρα της παρελήφθησαν από άλλους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν με ασφάλεια στο σπίτι τους.

Παράλληλα, η ίδια ομάδα Ο.Π.Κ.Ε., μέσω οδηγιών προσανατολισμού εντόπισε και στρατιωτικό ιατρό, ο οποίος λόγω προβλήματος υγείας, είχε έντονη δυσφορία και έχριζε άμεσης φροντίδας. Μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. Καθ' όλη τη διάρκεια της κίνησής της, η ομάδα παρείχε τα προσωπικά της εφόδια σε νερό και φαγητό σε πολίτες που τα είχαν ανάγκη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα