peripoliko astinomia perama
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Υπόθεση απαγωγής 33χρονου με τη τη συμμετοχή δύο ανηλίκων - Συνελήφθησαν τρία άτομα

Υπόθεση απαγωγής 33χρονου αλλοδαπού, με τη συμμετοχή δύο ανηλίκων, εξιχνιάστηκε από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Συνελήφθησαν δύο 17χρονοι και ένας 31χρονος, με την κατηγορία ότι απήγαγαν τον 33χρονο, τον μετέφεραν στην Περαία Θεσσαλονίκης και ζητούσαν από συγγενικά του πρόσωπα 2.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 33χρονος εισήλθε παράνομα στην Ελλάδα και ενώ βρισκόταν στην εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης απήχθη από τον 31χρονο και από έναν ακόμα, άγνωστο μέχρι στιγμής, συνεργό του. Οι δράστες φέρονται ότι μετέφεραν τον αλλοδαπό στην περιοχή της Περαίας, όπου οι δύο 17χρονοι ασκούσαν βία σε βάρος του και απαιτούσαν εκβιαστικά από τη σύζυγό και από συγγενικά του πρόσωπα τα λύτρα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, εντόπισαν το χώρο όπου κρατούσαν τον 33χρονο και συνέλαβαν τους εμπλεκόκενους στην υπόθεση απαγωγής.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αρπαγής, εκβίασης και παράνομης οπλοχρησίας.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού: Όλη η λίστα όσων δικαιούνται Voucher

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μητ
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Συνέδριο της ΝΔ: «Τέλος στις καταλήψεις, η αστυνομία θα παρεμβαίνει όποτε ζητείται»
Μήνυμα Μητσοτάκη για τα Πανεπιστήμια: Μηδενική ανοχή στη βία και καμία ενεργή κατάληψη στα δημόσια ιδρύματα
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Συνέδριο της ΝΔ: «Τέλος στις καταλήψεις, η αστυνομία θα παρεμβαίνει όποτε ζητείται»
επίδομα youth pass και στεγαστικο
Νέο μηνιαίο επίδομα για εργαζόμενους του επισιτισμού - Έως 165 ευρώ επιπλέον τον μήνα
Η συγκεκριμένη ρύθμιση τίθεται σε ισχύ από την 1η Απριλίου 2026 και θα έχει διετή διάρκεια, καλύπτοντας τον κλάδο μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2028.
Νέο μηνιαίο επίδομα για εργαζόμενους του επισιτισμού - Έως 165 ευρώ επιπλέον τον μήνα
πολυκατοικία
«Ανακαινίζω - αναβαθμίζω»: Πώς θα κερδίσετε έως 36.000 ευρώ για επισκευές και μηδενικό φόρο στα ενοίκια
Ο πλήρης οδηγός για τα νέα «Ανακαινίζω», «Εξοικονομώ» και τις τριετείς φοροαπαλλαγές
«Ανακαινίζω - αναβαθμίζω»: Πώς θα κερδίσετε έως 36.000 ευρώ για επισκευές και μηδενικό φόρο στα ενοίκια