Τρόμος στο Ν. Ηράκλειο: 22χρονη κατήγγειλε απαγωγή και απόπειρα βιασμού
Τρεις άνδρες την απήγαγαν και αφού την επιβίβασαν στο ΙΧ όχημά τους, προσπάθησαν να την βιάσουν

Τρόμο προκαλεί η είδηση ότι στο Νέο Ηράκλειο Αττικής άγνωστοι άρπαξαν δια της βίας, λήστεψαν και παρενόχλησαν σεξουαλικά μια νεαρή γυναίκα που περπατούσε μόνη της στον δρόμο, αργά τη νύχτα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, όλα συνέβησαν στις 11 το βράδυ, όταν τρεις άνδρες την απήγαγαν και αφού την επιβίβασαν στο ΙΧ όχημά τους, προσπάθησαν να την βιάσουν. Η ίδια έχασε τις αισθήσεις της και όταν ξύπνησε βρισκόταν πεσμένη σε στάση λεωφορείου στον «Σταθμό Λαρίσης».

Η αστυνομία εξετάζει την καταγγελία της 22χρονης κοπέλας, που βρέθηκε σε ημιλυπόθυμη κατάσταση από διερχόμενο οδηγό ταξί έξω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό των Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ρούχα της εξετάζονται στα εργαστήρια της αστυνομίας ενώ η νεαρή κοπέλα μπόρεσε και περιέγραψε τα χαρακτηριστικά ενός από τους άντρες της τρομακτικής επίθεσης.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σοφία Ζαχαράκη, από το βήμα του Φόρουμ των Δελφών
Σοφία Ζαχαράκη: «Δημόσια και μη κρατικά πανεπιστήμια θα λειτουργούν συνεργατικά»
Η Υπουργός Παιδείας αναλύει το όραμα για την Ανώτατη Εκπαίδευση: Από τη χρηματοδότηση των 120 εκατ. ευρώ στις στρατηγικές συνεργασίες με ξένα ΑΕΙ
Σοφία Ζαχαράκη: «Δημόσια και μη κρατικά πανεπιστήμια θα λειτουργούν συνεργατικά»