Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Στην ανακρίτρια οδηγείται σήμερα η 49χρονη εικαστικός
Σε βάρος της 49χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της παράνομης οπλοφορίας κατ’ εξακολούθηση, της παράνομης οπλοχρησίας, της ενδοοικογενειακής απειλής και της απόπειρας αρπαγής ανηλίκου

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων έφτασε το πρωί η 49χρονη εικαστικός που κατηγορείται για την απόπειρα δολοφονίας του 68χρονου οφθαλμίατρου.

Η γυναίκα που κατηγορείται ότι πυροβόλησε εν ψυχρώ τον πατέρα του παιδιού της έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας. Κατά την είσοδό της στο δικαστικό κτίριο, η 49χρονη κατηγορούμενη φώναξε: «Ο πραγματικός εγκληματίας είναι ο οφθαλμίατρος Γιώργος Νέος με πλαστό πτυχίο. Πιθανολογείται το παιδί μου να είναι του πρώην συζύγου μου και όχι του βιαστή μου». Η 49χρονη εικαστικός καλείται να περιγράψει στην 11η τακτική ανακρίτρια τι συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης (12/11).

Αμέσως μετά την άκηση ποινικής δίωξης για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της παράνομης οπλοφορίας κατ’ εξακολούθηση, της παράνομης οπλοχρησίας, της ενδοοικογενειακής απειλής και της απόπειρας αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια, η γυναίκα είχε πει: «Έσωσα τη ζωή του παιδιού μου. Εγώ και η κόρη μου θα ήμασταν νεκρές τώρα. Δεν ήθελα να συμβεί κακό σε κανέναν. Έσωσα το παιδί μου και τη ζωή μου. Πέντε χρόνια δεν είχα δει το παιδί μου. Απαγωγέας και βιαστής της. Τη βίαζε, της χορηγεί ναρκωτικές ουσίες και έλεγε ότι έχει επιληψία. Όλα για την περιουσία μου τα κάνανε. Μαζί με άλλους γιατρούς. Διάσημους γιατρούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για την προστασία των πολιτών. Με άφησαν άστεγη, μου πήραν το παιδί. Το παιδί μου θέλω τίποτα άλλο».

Παρά το γεγονός ότι το κατηγορητήριο της έχει αποδώσει ενέδρα θανάτου, με στόχο τη δολοφονία του 68χρονου οδοντιάτρου, στηριζόμενο και στην μαρτυρική κατάθεση της 12χρονης κόρης, εκείνη παρουσιάζει μία άλλη πραγματικότητα:

«Το παιδί αρπάζει το κλειδί από τα χέρια μου και τρέχει να κρυφτεί στο αυτοκίνητό μου με σκοπό να την ακολουθήσω κι εγώ. Για να το σκάσει από αυτόν. Εκείνος βγάζει πιστόλι και λέει "γύρνα πίσω θα πυροβολήσω τη μάνα σου". Τον βλέπω με το πιστόλι και ορμάω κατά πάνω του να του το πάρω. Έφυγαν κάποιοι πυροβολισμοί, στο ταβάνι, στον τοίχο και στην πόρτα. Πήρα το όπλο, το έστρεψα προς το μέρος του και έφυγαν πυροβολισμοί. Πάγωσα όταν είδα αίματα στο πρόσωπό του, ήμουν σε σοκ, ήμουν σε πλήρη ακινησία, δεν ξέρω τι έγινε. Προφανώς έπεσα κάτω λιπόθυμη. Το παιδί είχε αρπάξει το όπλο», είπε σε τηλεοπτικές της δηλώσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κλειστά σχολεία
Τελευταίο κουδούνι σήμερα στα σχολεία - Τι περιμένουν μαθητές και εκπαιδευτικοί μετά το Πάσχα
Όλος ο προγραμματισμός για τα σχολεία μετά το Πάσχα και μέχρι το τέλος του σχολικού έτους
Τελευταίο κουδούνι σήμερα στα σχολεία - Τι περιμένουν μαθητές και εκπαιδευτικοί μετά το Πάσχα