Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο οδηγός φορτηγού που σκότωσε τη μαραθωνοδρόμο

thessaloniki-nekri-podilatissa
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο εισαγγελέας ζήτησε να συνεχιστεί η προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να συμπληρωθούν χρήσιμα στοιχεία στην δικογραφία

Eλεύθερος αφέθηκε ο οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε και σκότωσε την μαραθωνοδρόμο Δήμητρα Ιορδανίδου, χθες το πρωί, στη Θεσσαλονίκη.

Ο 53χρονος οδηγός οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε να συνεχιστεί η προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να συμπληρωθούν χρήσιμα στοιχεία στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί, όπως είναι η αιματολογική εξέταση από τον οδηγό, η πραγματογνωμοσύνη από στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος και υλικό από κάμερες της περιοχής.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ3, ο οδηγός αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος.

Το δυστύχημα σημειώθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στη συμβολή των οδών Λαμπράκη και Αγίου Δημητρίου, όπως αναφέρει το grtimes.gr.

Το φορτηγό παρέσυρε την γυναίκα, η οποία βρέθηκε κάτω από τις μεγάλες ρόδες του οχήματος τραυματισμένη σοβαρά.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου δυστυχώς κατέληξε.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία