thessaloniki-nekri-podilatissa
Ο εισαγγελέας ζήτησε να συνεχιστεί η προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να συμπληρωθούν χρήσιμα στοιχεία στην δικογραφία

Eλεύθερος αφέθηκε ο οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε και σκότωσε την μαραθωνοδρόμο Δήμητρα Ιορδανίδου, χθες το πρωί, στη Θεσσαλονίκη.

Ο 53χρονος οδηγός οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε να συνεχιστεί η προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να συμπληρωθούν χρήσιμα στοιχεία στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί, όπως είναι η αιματολογική εξέταση από τον οδηγό, η πραγματογνωμοσύνη από στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος και υλικό από κάμερες της περιοχής.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ3, ο οδηγός αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος.

Το δυστύχημα σημειώθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στη συμβολή των οδών Λαμπράκη και Αγίου Δημητρίου, όπως αναφέρει το grtimes.gr.

Το φορτηγό παρέσυρε την γυναίκα, η οποία βρέθηκε κάτω από τις μεγάλες ρόδες του οχήματος τραυματισμένη σοβαρά.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου δυστυχώς κατέληξε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 13/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σοφία Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη για διαγραφές φοιτητών: «Ο νόμος θα εφαρμοστεί - Έλεγχος στα ΑΕΙ για την εφαρμογή του»
«Εμείς ως υπουργείο θα ελέγξουμε εάν τηρήθηκε η εφαρμογή του νόμου από την πλευρά των Πανεπιστημίων», σημείωσε η Υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη για διαγραφές φοιτητών: «Ο νόμος θα εφαρμοστεί - Έλεγχος στα ΑΕΙ για την εφαρμογή του»