Πορτοσάλτε κατά ΕΣΗΕΑ: Μπορώ να δημοσιογραφώ όσο υπάρχει ο ΣΚΑΪ
«Συνεχίζω κανονικά, απλώς δεν συνδικαλίζομαι. Θα ήθελα το συνδικαλιστικό μου όργανο να είναι σοβαρό όργανο. Δυστυχώς και η αριστερά και η δεξιά αριστερίλα κατάντησαν το σωματείο μας όπως είναι σήμερα»

Επίθεση κατά της ΕΣΗΕΑ εξαπέλυσε ο Άρης Πορτοσάλτε, μία ημέρα μετά την οριστική διαγραφή του, από το σωματείο.

Συγκεκριμένα, κατά την καθιερωμένη παρουσία του σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, δήλωσε «κάποιοι άνθρωποι παρασύρονται από αυτές τις ανοησίες: Είτε με διαγράψει, είτε δεν με διαγράψει η ΕΣΗΕΑ, δεν με αφορά καθόλου».

«Συνεχίζω κανονικά, απλώς δεν συνδικαλίζομαι. Θα ήθελα το συνδικαλιστικό μου όργανο να είναι σοβαρό όργανο. Δυστυχώς και η αριστερά και η δεξιά αριστερίλα κατάντησαν το σωματείο μας όπως είναι σήμερα».

«Να πετάξω μία ατάκα. Μπορώ να δημοσιογραφώ δόξα τω Θεό, να έχουμε υγεία, χωρίς να είμαι μέλος της Ένωσης Συντακτών. Υπάρχουν δημοσιογραφικά μαγαζιά όπως ο ΣΚΑΙ», είπε.

Στη συνέχεια βλέποντας το πρωτοσέλιδο της Αυγής, με τον ίδιο, ο κ. Πορτοσάλτε σχολίασε πως «είμαι μεγάλο θέμα», εξηγώντας τον λόγο της διαγραφής του: «Σε μία απεργία διαφώνησα και εργάστηκα γιατί έχω το δικαίωμα».

Υπενθυμίζεται ότι το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών αποφάσισε να διαγράψει οριστικά τον Άρη Πορτοσάλτε, καθώς και ακόμη έξι δημοσιογράφους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε – Τι προβλέπει το σχέδιο για την εκπαίδευση το 2025

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δικαστήριο
Δικαστήρια: Νέος γραπτός διαγωνισμός ΕΣΔΙ – Από σήμερα οι αιτήσεις
Προκήρυξη για την εισαγωγή 122 νέων σπουδαστών στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών – Δύο στάδια εξετάσεων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα
Δικαστήρια: Νέος γραπτός διαγωνισμός ΕΣΔΙ – Από σήμερα οι αιτήσεις
διαγωνιζόμενοι στον γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ
2ος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ 20/6: Έκτακτο για 47000 - Βγήκαν όλα τα Τεστ
Σαν "βόμβα" έσκασε για όλους τους 47.000 υποψήφιους του ΑΣΕΠ η παρακάτω δημοσίευση λίγες ημέρες πριν τις εξετάσεις του 2ου Διαγωνισμού ΑΣΕΠ -...
2ος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ 20/6: Έκτακτο για 47000 - Βγήκαν όλα τα Τεστ
Εκπαιδευτικός με απογοήτευση
Σχολεία σε κίνδυνο: «Στάζουν οι στέγες και πλημμυρίζουν τα προαύλια»
«Στην πόλη μας υπάρχουν σχολεία που στάζουν οι στέγες, που πλημμυρίζουν τα προαύλια, που είναι χαλασμένα τα υδραυλικά»
Σχολεία σε κίνδυνο: «Στάζουν οι στέγες και πλημμυρίζουν τα προαύλια»