Σε χυδαία και εμετικά σχόλια προχώρησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αναφερόμενος στο κίνημα #metoo και τις καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, επιθέσεις και βιασμό που ήρθαν στην επιφάνεια το τελευταίο διάστημα, ενώ έσπευσε να στηρίξει και τον Πέτρο Φιλιππίδη.
«Αν δεν γούσταρες τότε, να μίλαγες τότε», ισχυρίστηκε ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης, προχωρώντας σε κανονικό ξέπλυμα του γνωστού ηθοποιού, ενώ εξέφρασε το παράπονό του για ανθρώπους και εκπομπές που «του γύρισαν την πλάτη».
Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης, μιλώντας στον ANT1, ανέφερε συγκεκριμένα:
«Εγώ είμαι αντίθετος με αυτά. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες τότε, να μίλαγες τότε. Τώρα κάνεις την καριέρα σου και βγαίνεις στην τηλεόραση. Κατηγορούν όλοι τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν αθωωθεί από το δικαστήριο, ποιος θα τον αποκαταστήσει;».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Νηπιαγωγεία - Δημοτικά: Αυτό είναι το νέο μάθημα τον Σεπτέμβριο
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ