ginaikoktonia
Δείγματα από την σορό ταυτοποιήθηκαν με γενετικό υλικό που έδωσε ο γιος της - Σε βάρος του συντρόφου της έχει εκδοθεί ήδη διεθνές ένταλμα σύλληψης

Ολοκληρώθηκε το παζλ του στυγερού εγκλήματος στην Κυπαρισσία, καθώς η σορός που είχε βρεθεί «θαμμένη» κάτω από το τσιμέντο ανήκει στην 42χρονη Μόνικα από τη Ρουμανία. Πρόκειται για μια ακόμη γυναικοκτονία καθώς ο σύντροφος της, σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται να την δολοφόνησε.

Υπενθυμίζεται πως η αγνοούμενη Ρουμάνα είχε εξαφανιστεί πριν από επτά περίπου μήνες και φέρεται να έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τον σύντροφό της, ο οποίος μάλιστα, την ίδια εποχή διέφυγε στη Ρουμανία.

Ο δολοφόνος, αφού σκότωσε το θύμα του, τοποθέτησε την άτυχη γυναίκα σε εμβρυακή στάση στο πλάι και χωρίς ίχνος ρούχων ή παπουτσιών στον αυτοσχέδιο τάφο στην αυλή του σπιτιού στην Κυπαρισσία, ρίχνοντας τσιμέντο για να καλύψει τα ίχνη του.

Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας δεν είχε βρεθεί κάτι, ενώ υπήρξε πληροφορία ότι μπορεί να την έχει σκοτώσει και να την έχει θάψει. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ πριν από λίγες ημέρες ελήφθησαν δείγματα για εξέταση DNA ώστε να ταυτοποιηθεί εργαστηριακά αν το πτώμα της γυναίκας ανήκει στην αγνοούμενη μητέρα τριών παιδιών, την οποία ο ομοεθνής σύντροφός της φέρεται να κακοποιούσε συστηματικά.

Σε βάρος του πρώην συντρόφου της έχει ήδη εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζαχαρακη
Σ. Ζαχαράκη: 706 νέα ηλεκτρικά ή υβριδικά σχολικά λεωφορεία για 11.000 μαθητές/τριες ειδικών σχολείων
«Με 219 εκατ. ευρώ από το Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο διασφαλίζουμε το δικαίωμα της πρόσβασης για τα παιδιά με αναπηρία»
Σ. Ζαχαράκη: 706 νέα ηλεκτρικά ή υβριδικά σχολικά λεωφορεία για 11.000 μαθητές/τριες ειδικών σχολείων
κοινωνικο
Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο: 10+2 εθνικές δράσεις για την ενίσχυση των ατόμων με αναπηρία
Το πρόγραμμα του ΚΚΤ περιλαμβάνει στοχευμένες δράσεις με ορίζοντα υλοποίησης την περίοδο 2026–2032, οι οποίες αναμένεται να ωφελήσουν άμεσα...
Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο: 10+2 εθνικές δράσεις για την ενίσχυση των ατόμων με αναπηρία
Παύλος Μαρινάκης
Μαρινάκης για ΑΕΙ: «Έφυγε η ανοχή στην ανομία – Έρχονται πειθαρχικές κυρώσεις»
Νέα γραμμή για τα πανεπιστήμια με παράλληλη ενεργοποίηση ποινικών και εσωτερικών διαδικασιών σε φοιτητές και ακαδημαϊκούς
Μαρινάκης για ΑΕΙ: «Έφυγε η ανοχή στην ανομία – Έρχονται πειθαρχικές κυρώσεις»