Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

emvolio
Menelaos Michalatos / SOOC
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για την υπόθεση των μαϊμού πιστοποιητικών εμβολιασμού - Διεξάγεται ήδη ΕΔΕ για την υπόθεση

Ποινική διερεύνηση, της υπόθεσης που αφορά τέσσερις εργαζομένους στο νοσοκομείο Γεννηματάς, ζήτησε η εισαγγελέας ποινικής δίωξης από την Κρατική Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης ζήτησε από την Κρατική Ασφάλεια Θεσσαλονίκης να διενεργήσει έρευνα για τα αδικήματα της ψευδούς βεβαίωσης, της χρήσης πλαστού εγγράφου και ό,τι άλλο προκύψει από την ποινική διερεύνηση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τον οργανωτικό γραμματέα της ΠΟΕΔΗΝ και αντιπρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», Πέτρο Κετηκίδη, πρόκειται για μια διοικητική υπάλληλο, μια νοσηλεύτρια και δύο τραυματιοφορείς που φέρονται να προσκόμισαν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού προκειμένου να μην τεθούν σε αναστολή εργασίας. Ήδη για την υπόθεση διεξάγεται ΕΔΕ, αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

«Η Ένορκη Διοικητική Εξέταση έχει ξεκινήσει και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Ενδεχομένως να ακολουθήσουν πειθαρχικά και ποινικά δικαστήρια» αναφέρει στο Thes.gr ο κ. Κετηκίδης.

Σημειώνεται πως η  διοικητική υπάλληλος του νοσοκομείου «Γεννηματάς» είναι η αδελφή της διοικητικής υπαλλήλου που εμπλέκεται στην υπόθεση με το πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού στον Παλαμά Καρδίτσας.

Πηγή: Thes.gr

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία