emvolio
Menelaos Michalatos / SOOC
Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για την υπόθεση των μαϊμού πιστοποιητικών εμβολιασμού - Διεξάγεται ήδη ΕΔΕ για την υπόθεση

Ποινική διερεύνηση, της υπόθεσης που αφορά τέσσερις εργαζομένους στο νοσοκομείο Γεννηματάς, ζήτησε η εισαγγελέας ποινικής δίωξης από την Κρατική Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης ζήτησε από την Κρατική Ασφάλεια Θεσσαλονίκης να διενεργήσει έρευνα για τα αδικήματα της ψευδούς βεβαίωσης, της χρήσης πλαστού εγγράφου και ό,τι άλλο προκύψει από την ποινική διερεύνηση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τον οργανωτικό γραμματέα της ΠΟΕΔΗΝ και αντιπρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», Πέτρο Κετηκίδη, πρόκειται για μια διοικητική υπάλληλο, μια νοσηλεύτρια και δύο τραυματιοφορείς που φέρονται να προσκόμισαν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού προκειμένου να μην τεθούν σε αναστολή εργασίας. Ήδη για την υπόθεση διεξάγεται ΕΔΕ, αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

«Η Ένορκη Διοικητική Εξέταση έχει ξεκινήσει και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Ενδεχομένως να ακολουθήσουν πειθαρχικά και ποινικά δικαστήρια» αναφέρει στο Thes.gr ο κ. Κετηκίδης.

Σημειώνεται πως η  διοικητική υπάλληλος του νοσοκομείου «Γεννηματάς» είναι η αδελφή της διοικητικής υπαλλήλου που εμπλέκεται στην υπόθεση με το πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού στον Παλαμά Καρδίτσας.

Πηγή: Thes.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

paidia_mathites_laptop_internet_diadiktio_tablet.jpg
Καμπάνα αφύπνισης: «Ιντερνετομανία» η νέα μορφή εθισμού
Χωρίς να οδηγηθούμε σε υστερικές αντιδράσεις, μπορούμε να δεχτούμε ότι υπάρχει κάποια συγκεκριμένη συμπτωματολογία που προδίδει προβλήματα στη γένεση...
Καμπάνα αφύπνισης: «Ιντερνετομανία» η νέα μορφή εθισμού
αλεξο
Εκπαιδευτικοί Πάτρας: «Το “τζάμπα” δεν αφορά την αξιοπρέπεια των εκπαιδευτικών»
Απάντηση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πάτρας σε προκλητικές δηλώσεις και ανάδειξη των πραγματικών προβλημάτων της δημόσιας εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικοί Πάτρας: «Το “τζάμπα” δεν αφορά την αξιοπρέπεια των εκπαιδευτικών»