Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που βίαζε και εξέδιδε τη 19χρονη (Photos)
Η αστυνομία δημοσίευσε τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 39χρονου αστυνομικού

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του αστυνομικού που κατηγορείται ότι βίαζε και εξωθούσε στην πορνεία τη 19χρονη, την οποία και κρατούσε φυλακισμένη.

Πρόκειται για τον ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟ Δημήτριο του Ελευθερίου και της Παρασκευής, γεν. 16-11-1982 στην Αθήνα.

astynomikos_hlioupoli-2048x985.jpg

 Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας, για τον κολασμό αδικημάτων και για τον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων εμπορίας ανθρώπων ή βιασμού, που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμή της παρούσης.

astynomikos_hlioupoli1-454x1536.jpg

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-8779700 της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Παιδείας
ΑΣΕ: Νομοσχέδιο «σκούπα» με φωτογραφικές διατάξεις για «εκλεκτούς»
«Την επόμενη φορά μη μπείτε καν στον κόπο, γράψτε τα ονοματεπώνυμα…» - Σφοδρή επίθεση της ΑΣΕ για τα άρθρα 82 και 83 του νέου νομοσχεδίου
ΑΣΕ: Νομοσχέδιο «σκούπα» με φωτογραφικές διατάξεις για «εκλεκτούς»
ΔΟΕ
ΔΟΕ: Στάση εργασίας για την εργασιακή εξουθένωση και απαξίωση των εκπαιδευτικών
Πανελλαδική κινητοποίηση την Πέμπτη 26 Μαρτίου – Στο επίκεντρο οι συνθήκες εργασίας και η ανάγκη ουσιαστικής στήριξης από την Πολιτεία
ΔΟΕ: Στάση εργασίας για την εργασιακή εξουθένωση και απαξίωση των εκπαιδευτικών